Bekende wijk in upper manhattan

Datum van publicatie: 07.10.2019

Met name de wijken in Manhattan zijn erg bekend en geliefd bij de toeristen. Het Brooklyn Museum behoort tot de grootste musea in de Verenigde Staten en bezit een prachtige kunstcollectie. Je moet dan natuurlijk wel het geluk hebben dat ze tijdens je bezoek een thuiswedstrijd spelen.

Winkelwagen 0. Het is niet voor niets dat ik er zelf een tijd gewoond heb. Je kan het tegenwoordig nog zien in het afwijkende stratenpatroon. Yorkville 1. Alhoewel het de goede kant op gaat met Harlem kan je hier beter nog niet op eigen houtje rond gaan wandelen.

Wanneer je van architectuur houdt moet je zeker eens rondwandelen in dit deel van de stad: prachtige art-deco gebouwen staan zij aan zij met moderne wolkenkrabbers. Ook ben je hier aan het juiste adres voor design meubelzaakjes en kunstgalerijen. Little Italy. Little Italy is een buurt in het zuidelijk deel van Manhattan. Koop hier Broadwaytickets.

Andere theaters volgen snel en sinds draagt Broadway de bijnaam 'Great Way White' omdat de wijk 's avonds verlicht wordt door de lichtjes op alle schouwburgen. In de zomermaanden is dit strand gevuld met New Yorkers die aan de hectiek van de stad willen ontvluchten.

Deze week in Knack Weekend

In de zeventiende eeuw telde de stad al meer dan Nog steeds staat SoHo bekend als één van de meeste trendy wijken van New York. Aanvankelijk woonden bekende miljonairs als de Vanderbilts en Astors in de East Village, maar toen in de negentiende eeuw immigranten uit de hele wereld New York overspoelden trokken zij weg. Tegenwoordig speelt de haven nog altijd een belangrijke rol. De bewoners van Brooklyn Heights moesten tot de komst van de Brooklynbridge gebruik maken van een stoombootdienst om naar Manhattan te reizen.

 • Deze buurt werd….
 • Little Italy en Chinatown bevinden zich in deze wijk. Absolute aanraders zijn het bezoeken van Cobble Hill Park of na zonsondergang de Cobble Hill bioscoop.

Food trucks zijn gevestigd door de hele stad en bieden kwalitatief goed voedsel, sandwiches, maar is met km bijna dubbel google translate nederlands marokkaans groot, laat staan de bescherming tegen onderkoeling.

The sky is the limit. Upper Manhattan bestaat hoofdzakelijk uit verschillende woonwijken en is bekende wijk in upper manhattan minder interessant voor toeristen? Geschikt voor kinderen. Little Italy is een buurt in het zuidelijk deel van Manhattan. Het heeft net wat minder inwoners dan Manhattan, 2016 Zou je denken.

The city that never sleeps , the concrete jungle where dreams are made of. Meer recente artikelen. In het noordelijke deel liggen enkele bekende attracties zoals het International Wildlife Conservation Park vroeger The Bronx Zoo , de grootste stadsdierentuin in de Verenigde Staten, New York Botanical Garden, een van de oudste, grootste en mooiste botanische tuinen in Amerika, en het Yankee Stadium.

Little Italy. Dit district zal dan ook als je de vele hoogtepunten van de stad wilt zien altijd hoog op je verlanglijstje moeten staan. Met name tussen de Puerto Ricanen en de Ieren. Het deel staat bekend bekende wijk in upper manhattan haar vele diverse nationaliteiten en culturen die er huizen. Het centrum van Chinatown is Mott Street. Queens is de grootste van de vijf districten en is een stad op zich.

Vergelijkbare kruiswoordpuzzels

Theater District 2. Staten Island is één van de staddistricten van New York. Yourlbb hartje New York! Het voormalige eiland staat vooral bekend om zijn vele attractieparken. Midtown 5.

Je kon de ornamenten immers al vantevoren maken in gieterijen. Upper Manhattan Uptown 2! Deze wijk heeft heel wat soorten bewoners zien passeren. In erkent de gemeente New York het unieke karakter van Broadway en komt er een herstelperiode. Sinds het dempen van de Coney Island Creek is Coney Island geen eiland meer, maar onderdeel van een schiereiland.

Murray Hill 1. Veel van de bekende wolkenkrabbers in New York zijn in dit deel van bekende wijk in upper manhattan stad te vinden.

Upper East Side 3. In grote delen zal je niets overkomen, maar dat geldt nog niet voor alle straten in Harlem. Dan kan het bijna niet anders dan dat u de Upper East Side bezoekt.

Dit zuidelijke puntje van New York vormt het oudste deel van de stad.

Lang heeft het stadsdeel The Bronx een slechte naam gehad door de hoge misdaadcijfers, maar die tijd lijkt achter de rug. Tegenwoordig zijn de bewoners hier niet meer zo arm als vroeger, maar alice the madness returns steam grote culturele verscheidenheid tref je er nog altijd. Het Brooklyn Museum behoort tot de grootste musea in de Verenigde Staten en bezit een prachtige kunstcollectie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lev:

  Deze "Lower manhattan" wijk staat vooral bekend om haar rustige straten wat vrijwel uniek is in New York en prachtige woningen die door vele beroemdheden bewoond worden.

  Antwoord
 2. Hisham:

  De buurt heeft jarenlang een dubieuze rol gespeeld in de New Yorkse onderwereld, maar is tegenwoordig één populaire wijk bij locals en toeristen. Ondanks dat veel kunstenaars vanaf verhuisden naar de goedkopere wijk Chelsea, is SoHo nog steeds een hippe wijk met veel galeries die trendsettend zijn het op het gebied van mode, en veel te bieden hebben aan liefhebbers van architectuur.

  Antwoord
 3. Elsemieke:

  Upper Manhattan Uptown 2.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *