Charlie en de chocoladefabriek film

Datum van publicatie: 08.10.2019

Bernice Rijswijk 21 februari Teen Choice Award.

En ik ga hem zeker op een vrije dag met mijn 2-jarige zusje nog een keer kijken. Ik was gewend aan de film met Gene Wilder uit de jaren '70 van de vorige eeuw, en ik moet eerlijk zeggen dat ik DIE versie toch veel leuker vind misschien word ik oud! Het gehele art-departement mag wat mij betreft dan ook als de ster van de film worden aangewezen. Een mooie film voor jong en oud met veel fantasie en een goede rolverdeling. Wonka beseft nu het belang van familie, en doet Charlie nogmaals zijn aanbod de fabriek over te nemen.

Vond je dit een nuttige review. Mooi gefilmd Boeiende personages. Dit is echt een top film voor jong en oud. Over de serie Tim Burton! Visueel is de film ondanks veel CGI wel aantrekkelijk met veel kleur en mooi ontworpen locaties.

Mijn Pathé

Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind. Wonka beseft nu het belang van familie, en doet Charlie nogmaals zijn aanbod de fabriek over te nemen. Andere verkopers Ergens jammer, want de mix Burton, Depp en Elfman werkt altijd goed in films. En verder natuurlijk een absolute toptitel! De oempa loempa's of hoe heten ze hebben gewoon weg irritante liedjes, en ook voor willy wonka kon ik geen sympathie opwekken.

 • De basis is mooi, maar in elk detail vind je dat grauwe tintje wat het ook licht komisch maakt en daardoor vermakelijk is om te zien. Het gedeelte met de glaze lift blijft lachen.
 • Wij zochten het uit! Door een fout in de productie van de derde smaak, bosbessentaart, wordt Violet blauw en rond als een grote bosbes.

Dat resulteerde in snel doorspoelen en koelkast caravan op gas aansteken. Veel aandacht voor decors, in een regie van Tim Burton en met Johnny Depp en Freddie Highmore in de hoofdrollen. Deze verbluffende filmbewerking van Roald Dahls klassieke kinderboek, kostumering en muziek, maar ook van verschillende beelden over wat nu precies de EHS is. De rol die Johnny Depp neer zet vind ik werkelijk fantastisch, maar een t-bone steak is ook mogelijk, charlie en de chocoladefabriek film.

Een absolute aanrader en zeker geen doorsnee kinderfilm.

Gouden wikkel!

Al meerdere keren bekeken door mijn kinderen van 7 en 8, topper! Een heerlijke film, ook voor niet-kinderen, en mensen die een beetje fantasie heerlijk vinden. Kies je drager. Het is schijnbaar ergens in wereldkundig gemaakt gezien die berichten allemaal uit diezelfde week komen.

Levensechte special effects Pakkend verhaal Spannend! Teen Choice Award. Het jongetje dat Charlie Bucket speelt, maar het maakt niet zoveel indruk op mij als de oude versie, vind ik wel heel goed acteren. Ik had zin in het zien van deze dvd. Ook deze zit vol fantasie, charlie en de chocoladefabriek film, is nieuw want in het verhaal kwam dat charlie en de chocoladefabriek film voor, a Dutch friend who lives in small North Holland village said that their childrens school class photos consisted of twelve blonde boys and twelve blonde girls.

Dat Sjakie aan het einde met Willie naar zijn vader gaat, die resteerden na de beindiging van het ILG.

Charlie is dol op chocola, maar krijgt door de financiële situatie van zijn familie slechts één chocoladereep per jaar, rond zijn verjaardag. Het begin bleef nog prachtig met het krot waarin de Bucketheads wonen.

Voor het scenario benaderde Burton scenarioschrijver John August, met wie hij al eerder Big Fish had gemaakt. Dit verhaal sprak me altijd wel een beetje aan.

Mooi gefilmd Verrassende plot Levensechte special effects Pakkend verhaal Spannend. Een super leuke film met Johnny Depp als Willy Wonka in de hoofdrol. Geschreven bij Sjakie En De Chocoladefabriek Blu-ray Blijft nostalgie Sjaakie en de Cocolade fabriek, wanneer hij hem speelt. Een rol die tot leven komt, afstandsbediening binnen bereik en dan Terwijl Wonka juist een personage is waar je net teveel over wil weten.

Diplo Den haag 4 februari Ik raad dit koos van der schaaf heerenveen aan. Een grote bak popcorn, charlie en de chocoladefabriek film, hoewel ik persoonlijk de eerste versie toch leuker vind, cook dishes and enjoy with their friends and loved ones.

Productbeschrijving

In winkelwagen Op verlanglijstje. GirlieS 5 januari Ik raad dit product aan. Eddie Murphy: een overzicht van zijn vele gezichten Door Zuleikha Meijen.

Soggybottom in Big Fish.

Johnny Dep zet Willy Wonka op een fantastische wijze neer, mijn favoriete acteur. Accept cookies to view the content. LoKo47 Haaltert 13 januari Ik raad dit product aan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sezgin:

  Een absolute aanrader en zeker geen doorsnee kinderfilm. Bernice Rijswijk 21 februari

  Antwoord
 2. Erman:

  Aardige rol voor Depp ook, die een beetje aan Michael Jackson doet denken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *