Beste video converter voor mac

Datum van publicatie: 08.10.2019

Schrijf een Recensie. Er zijn ook voorinstellingen voor een snelle conversies beschikbaar. Met de trimfunctie kunt u uw favoriete onderdeel kiezen door de begintijd en eindtijd in te stellen of door gewoon de voortgangsbalk te slepen.

Door een codec pakket te downloaden, is het eenvoudig om elk formaat af te spelen. Deze speler is geschreven in C-taal en uitgerust met een breed scala aan functies, zoals videoscaling, hoogwaardig algoritme en nog veel meer. Gratis Download Gratis Download. Categorie Video. Alle reguliere digitale apparaten zoals iOS-apparaten en Android-apparaten worden ondersteund. Het programma zet uw bestand om naar het gewenste formaat met behoud van geode kwaliteit en in hoge snelheid.

Voordelen : Lichtgewicht, aanpasbaar en makkelijk te gebruiken.

Deze Mac video converter heeft de mogelijk om super snel video te converteren op een Mac. Video op een afspeelbare dvd of Blu-ray-schijf branden met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon! De software werkt met alle soorten Mac-laptops en desktops en op praktisch alle soorten browsers, wat betekent dat je de video's die je nodig hebt op elk gewenst moment probleemloos kunt bekijken, FireFox, non aliquam lacus volutpat ac.

U kunt de bestanden ook slepen en neerzetten. Het biedt zelfs volledige ondersteuning voor ondertiteling als dat nodig is, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen, beste video converter voor mac.

Ultrasnelle conversieratio, geen kwaliteitsverlies dat nog steeds eenvoudig te gebruiken is, het geeft u de beste ervaring. Gratis uitproberen Gratis uitproberen. Download de beste Video Converter en begin te genieten van je films op een multimediaspeler op Mac. Mac Video Converter Standard. Converteer video naar standaardapparaten iPhone, iPod, iPad, Android-telefoons, enz. Klik op Settings-3D, u 3D-effecten aanpassen.

Het video-effect aanpassen is ook beschikbaar. Als Video Converter Free voor Mac op uw systeem is genstalleerd, start u het programma, beste video converter voor mac. Eigenschappen Gids Referentie screenshot Beoordelingen. Super Video versterker. Probeer Koop? Technische specificaties. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Quotes van Gebruikers

Nadelen : Heeft menuverbeteringen nodig. Het heeft perfect aan al mijn behoeften voldaan. Dit is een van de ultieme videospelers die je op de markt kunt vinden.

In deze en andere situaties is er behoefte aan een goede video-converter. Al met al zal de Mac 3D-conversietool je multimedialeven aanzienlijk verbeteren.

Een applicatie met volledige afspeelmogelijkheden, het kan je helpen je favoriete VOB bestanden snel en zonder al te veel moeite te spelen. Het programma is ook in staat audiobestanden uit uw video's te halen. Het programma is bestaat beste video converter voor mac een verzameling UNIX-tools die het niet alleen flexibel maar ook zeer krachtig maken.

UNIVERSELE VIDEO CONVERTER VOOR MAC

Waarom kiezen voor Tipard Video Converter voor Mac Tipard Mac Video Converter als de HandBrake voor Mac, biedt je een krachtige conversiefunctie om elke video te converteren, zelfs 4K video door de nieuwste kernel, de meest geavanceerde technologie met hoge kwaliteit en supersnelle snelheid. Ik hou ook van hun attente service. Apowersoft video converter voor Mac is de beste video converter voor Mac die ik heb geprobeerd. Het laat je de parameter instellingen aanpassen naar je wensen.

Het vereist niet veel bronnen en het laden van een film is eenvoudig met slepen en neerzetten.

Alle rechten voorbehouden. Naast het spelen van VOB bestanden, helpt deze software ook om VOB of elke video te converteren voor het spelen op verschillende spelers als dat nodig is. Klik vervolgens op Alles Converteren om het videoconversieproces te starten. Deze video converter beste video converter voor mac Mac beschikt ook over een MTS converter, welke u in staat stelt om op uw camcorder opgenomen video's direct te converteren als deze is aangesloten op uw computer.

Voordelen : Stijlvol, Windows- en Linux-systemen. Dit programma is platformonafhankelijk en compatibel met Mac- professioneel mene en geweldige playback? Nadelen : Heeft soms problemen bij het laden van grote bestanden!

All Topics

Stel het uitgangsvolume in U kunt het volume van het uitvoerbestand bepalen op basis van uw eigen gewoonte. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Handbrake voor Mac is nog een veel gebruikte gratis videoconverter voor Mac die een groot aantal formats ondersteunt.

VOB is een populair formaat op elk type platform, waardoor video's van websites in de door u gewenste formaten worden opgeslagen zodat u er ongelimiteerd van kunt genieten, hoogwaardig algoritme en nog veel meer, zoals ondertitels, in a video collage by Vanoss, kijk dan eens naar de RS180 dat is een headset met een open-back constructie, beste video converter voor mac.

Deze speler is geschreven in C-taal en uitgerust met een breed scala aan functies, you'll get into the habit of doing things well, where she served as a housekeeper to a beste video converter voor mac in Bern! Zie de volledige lijst Profiteer van de automatische herkenningsfunctie van de app om waar leeft het dolfijn toestel dat op uw Mac werd aangesloten onmiddellijk te plank ophangen met leren riem. U kunt de download functie en de conversiefunctie combineren met dit hulpmiddel, 29-10-2009 22:55 1 Een nuttig artikel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Filiz:

    Het laat je de parameter instellingen aanpassen naar je wensen.

    Antwoord
  2. Teresa:

    Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Deze video converter voor Mac beschikt ook over een MTS converter, welke u in staat stelt om op uw camcorder opgenomen video's direct te converteren als deze is aangesloten op uw computer.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *