Startlijst tijdrit ronde van zwitserland

Datum van publicatie: 07.10.2019

Van ronderenners zet De Haai de eerste tijd neer en klokt : Hij is hiermee 5 seconden langzamer dan Mollema wat maar weer aangeeft hoe goed onze landgenoot heeft gereden. Tijdrijden May 5 ·. Hier ging de hoofdprijs naar Jos van Emden gevolgd door Langeveld en van Baarle.

Startlijst · Eindstanden · Afbeeldingen. De openingsetappe is een individuele tijdrit. Etappe woensdag 19 juni: vroeger op de livestream dan op tv Op woensdag 19 juni begint de live tv-uitzending van deze Zwitserse rittenkoers pas laat in de middag rond 16u45 , na afloop van de live-uitzending van de Ronde van Slovenië.

Om die livestream bij de Tour de Suisse te bekijken, dient men echter wel een betaald abonnement op die dienst te hebben. Voor de meeste toprenners die deelnemen aan de Tour du Suisse is deze ronde niet een hoofddoel, maar een belangrijke voorbereidingswedstrijd richting de Tour de France.

Hij zegevierde voor Gaviria en Sagan. Deze wedstrijd wordt wel door Eurosport Nederland op tv uitgezonden, 4. Ronde van Zwitserlandmaar niet door Eurosport Belgi. Er zitten twee individuele tijdritten in dit rittenschema: de openingsrit en de achtste voorlaatste etappe. Kan hij de schade beperken.

Hieronder vindt u de lijst.
  • In his first interview since the crash that ended his season, Chris Froome reflects on the incident and details his rigorous daily recovery regime which Simon Yates.
  • Ivrea - Como. May 12 ·.

Starttijden individuele tijdrit Ronde van Zwitserland 2019

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Vuelta Het complete parcours. Tijdrijden July 19 ·. Esteban Chaves. De strijd der klimtijdrijders

Dit belastingparadijs ligt op een berg en is bij toeristen zeer geliefd. De lengte is exact 15 km. Gefelicititeerd allen en Fietsgroep Stappenbelt bedankt voor de organisatie van de avond. Kan het dan nu nog sneller?. Vuelta Voorbeschouwing - Het Jongerenklassement.

7 Reacties

Alleen Filippo Ganna kon tot dat moment een dergelijke er ook noteren maar had hier 2 seconden langer voor nodig. Rui Costa noteerde rond de klok van de eerste echt snelste tijd.

Daar is het veld wel sterk vertegenwoordigd. Vuelta Favorieten etappe 8: Sprinters of late aanvallers.

In Belgi was deze koers jarenlang live te zien bij Play Sports. De Vuelta door het Baskenland, een roerige geschiedenis. Vandaag stond in de Tour de France een individuele tijdrit op het menu. Vuelta Parcours etappe Circuit van Navarra - Bilbao.

Team Katjoesja Alpecin.

Parcours en rittenschema Ronde van Zwitserland 2019

Antwan Tolhoek. De lengte is exact 15 km. In wordt de Tour de Suisse echter niet meer live op tv uitgezonden door die zender.

Simon Yates. Vuelta Favorieten etappe Sprinterskans in Oviedo. Team Dimension Data. Vuelta Favorieten etappe 7: Klassementsclash in loeisteile finale. Team Katjoesja Alpecin. WK Wielrennen Yorkshire: Parcours wegwedstrijd - mannen. Vuelta Parcours etappe Saint Palais - Urdax.

14 Reacties

Ik ben er toch ook geen fan van geef mij maar in het weekend 2 zware bergritten en op een maandag een ITT. Op dinsdag 18 juni won Viviani de etappe. Primoz is het hele jaar al supersterk en meer dan klaar voor de Giro d' Italia die volgende week in Bologna begint. Antwan Tolhoek.

Chris Froome viel in het Criterium du Dauphine tijdens de verkenning van de tijdrit en viel voor langere tijd uit. Remco Evenepoel mag plaats nemen op de startlijst tijdrit ronde van zwitserland trede van het podium gevolgd door Kasper Asgreen en Treviso - San Martino di Castrozza. Vuelta Favorieten etappe Sprint van avonturiers.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *