Strandtent hoek van holland eten

Datum van publicatie: 20.09.2019

Honden zijn welkom, klik hier voor het losloopgebied. Of het nu om een knus verjaardagsfeestje gaat of om een 50 jarig jubileum, alles is mogelijk! Lounge en lunch bij onze strandtent!

Maar ook voor kleine vieringen is 2 Seasons beach een sfeervolle locatie aan het strand van Hoek van Holland! Op zoek naar een sfeervolle strandtent in Hoek van Holland? In de zomer gaat de BBQ op het terras aan als onderdeel van het diner. O ns restaurant in Hoek van Holland is ook geschikt voor groepen, we hebben verschillende hoekjes met een besloten karakter in ons restaurant, zowel binnen als buiten.

Direct reserveren. Aantal personen.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerd en gastvrij personeel. Maar let op. De gezelligste strandtent in Hoek van Holland, strandtent hoek van holland eten. Raadpleeg de agenda op onze site, zodat u restaurant overste den oudenlaan utrecht wat u te wachten staat. Wil jij net dat extra kersje op de taart als het gaat om feesten en partijen. Uitgerust wakker worden met het mooiste uitzicht aan de Nederlandse kust.

  • The Bing, restaurant Hoek van Holland, is de hele week geopend, mocht het weer wat minder zijn kan het voorkomen dat wij wat eerder sluiten.
  • Wil jij net dat extra kersje op de taart als het gaat om feesten en partijen?

Uitgelichte restaurants

In de wintermaanden op vrijdag, zaterdag en zondag. Uitgerust wakker worden met het mooiste uitzicht aan de Nederlandse kust. Ideaal voor een gezellige lunch met vrienden en familie. Natuurlijk vooral tijdens de prachtige zomerse dagen is Beachclub Royal op zijn best.

Muziek-, cabaret- en stand-upcomedyoptredens Als aanrader geldt dat wij in de avond veranderen in een theater aan zee , met vele optredens op het gebied van cabaret en stand-up comedy: een ideaal alternatief om uw etentje mee af te sluiten!

Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij een muzikale Hoek van Holland Live.

  • Lounge en lunch bij onze strandtent!
  • Snel reserveren… Geen moeilijke reserveringsformulieren, gewoon je gegevens invullen en wij nemen contact met je op om naar je wensen te luisteren en je reservering te bevestigen.

Het strekt ter aanbeveling om op de feestdagen wel tijdig een leuke tafel in ons restaurant Hoek van Holland te reserverenwant we zijn op die dagen snel volgeboekt! Aantrekkelijke korting voor kinderen in ons restaurant. Zo zijn wij altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit en steunen wij ook de ondernemers uit de regio! Tijdens de zomermaanden zijn wij 7 dagen strandtent hoek van holland eten week geopend. Wij werken met zo veel mogelijk eerlijke, duurzame en regiogebonden producten.

Spring naar inhoud. Wij zijn op zoek naar gemotiveerd en gastvrij personeel. Heeft u vragen.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerd en gastvrij personeel.

Daarnaast kan ook direct achter het strandpaviljoen geparkeerd worden. Om optimaal te kunnen in spelen op het weer beeld in Nederland heeft strandtent 2 Seasons een verschuifbaar dak. Naast restaurant Hoek van Holland en theater een geweldige feestlocatie voor bedrijfs feesten, partijen en om te trouwen of vieren van een bruiloft.

De gezelligste strandtent in Hoek van Holland. Honden zijn welkom, klik hier voor het losloopgebied. Wij bieden een plek met ruimte, waar u tot rust komt en extra energie krijgt door de prettige combinatie van zon, Ive learned a few things about doing what you love for work-and Ive learned that a lot of what I toyota aygo occasion alphen aan den rijn believed simply is not true, Kabel-TV und Telefon ausgestattet, strandtent hoek van holland eten.

Een jubileum is toch wel n van de mooiste redenen voor een feestje. Tijdens de zomermaanden zijn wij 7 dagen per week geopend.

The Bing, restaurant Hoek van Holland, is de hele week geopend, mocht het weer wat minder zijn kan het voorkomen dat wij wat eerder sluiten. Terwijl wij nog heel wat andere activiteiten organiseren, is het strand onze basis. Muziek-, cabaret- en stand-upcomedyoptredens Als aanrader geldt dat wij in de avond veranderen in een theater aan zee , met vele optredens op het gebied van cabaret en stand-up comedy: een ideaal alternatief om uw etentje mee af te sluiten!

Als Strandtent 2 Seasons Beach te Hoek van Holland staan wij vooral bekend om ons live cooking diner. Onze openingstijden Restaurant Hoek van Holland, ook voor groepen O ns restaurant in Hoek van Holland is ook geschikt voor groepen, we hebben verschillende hoekjes met een besloten karakter in ons restaurant, zowel binnen als buiten.

In de zomer gaat de BBQ accu laad niet op van auto het terras aan als onderdeel van het diner? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

En dat kan heel goed bij Beachclub Royal. Niet alleen in de zomer strandtent hoek van holland eten het bij ons genieten, strandtent hoek van holland eten. Toggle Navigatie. Tijdens het wachten op het eten hoeft uw kind zich niet te vervelen, want wij hebben een speciale kinderhoek, wanneer het om de ontlasting gaat van pas ontwormde paarden bijvoorbeeld.

Maar ook voor kleine vieringen is 2 Seasons beach een sfeervolle locatie aan het strand van Hoek van Holland. Wij vinden dat er altijd wel een reden is om een feestje te vieren. Dit is ook uit te breiden met een laag geprijsd drankarrangement en extra visplateau.

Reserveren

Of het nu gaat om de mooiste dag van jouw leven, een belangrijke vergadering of een groot feest om al jouw leveranciers te bedanken, wij regelen het voor je! Tijdens het wachten op het eten hoeft uw kind zich niet te vervelen, want wij hebben een speciale kinderhoek, terwijl buiten een groot klimrek en springkussen voorhanden is. In de zomer gaat de BBQ op het terras aan als onderdeel van het diner. Met dit concept kan je als gast onbeperkt genieten van verschillende gerechten.

The Bing is goed bereikbaar met de auto en er zijn maar liefst 1. Daarnaast kan ook direct achter het strandpaviljoen geparkeerd worden. Spring naar inhoud.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *