Boot huren in frankrijk

Datum van publicatie: 24.09.2019

Met of zonder schipper Met schipper Zonder schipper bareboat. Sorteren Aanbevolen - Beste advertenties eerst Prijs : van laag naar hoog - Van laagste naar hoogste prijs Hoogste beoordeling - Beste reviews eerst Korting - Hoogste korting eerst.

Door op "Registreren" te klikken, accepteert u de Algemene Voorwaarden. Een account aanmaken. We sturen u een link om het opnieuw in te stellen. Sorteren Aanbevolen - Beste advertenties eerst Prijs : van laag naar hoog - Van laagste naar hoogste prijs Hoogste beoordeling - Beste reviews eerst Korting - Hoogste korting eerst.

Ook in Frankrijk motorjachten in Frankrijk zeilboten in Frankrijk ribs in Frankrijk motorboten in Frankrijk catamarans in Frankrijk jachten in Frankrijk 32 boten zonder vaarbewijs in Frankrijk. Straal km max.

Meestal waaien winden uit het westen, noordwesten en oosten.

Aanmelden op mijn account! De beroemdste en een van de mooiste steden in Frankrijk, is ook een mogelijke bestemming voor jachtcharter, boot huren in frankrijk. Daarnaast staat het vriendelijke en professionele Click and Boat-team altijd tot uw beschikking om u te helpen? De perfecte boot voor uw vaarvakantie is gemakkelijk en snel te vinden op Click and Boat. Mijn account Help. Indien u niet beschikt over een vaarbewijs kunt u te allen tijde een boot of yacht met schipper boeken.

Boot verzekerd bij MAIF.
 • Meer dan havens zijn verspreid langs de kust en bieden veel startpunten voor uw zeilvakantie. Alle rechten voorbehouden.
 • Hoe kunt u uw boot vanuit het buitenland bereiken?

Jaar - Rib Zodiac 6,98 m Zonder schipper bareboat 15 plaatsen. Met schipper? Wandel langs de oude haven, het historische centrum en huur een boot om de prachtige kreken van Cassis te verkennen.

Meer dan havens zijn verspreid langs de kust en bieden veel startpunten voor uw zeilvakantie. Een andere interessante optie is om met de trein te gaan.

 • Een account aanmaken. Wachtwoord vergeten?
 • De kilometer lange kustlijn van Frankrijk is ideaal om aan boord van een gehuurde boot te ontdekken.

Met meer dan kilometer kustlijn is Frankrijk een van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Bekend om haar idyllische stranden, boot huren in frankrijk, kosmopolitische bars en sjieke jachten in de haven. Huur deze motorboot en vaar over de golven van Oostelijke Pyreneen? Aantal cabines geen voorkeur 1 cabines 2 cabines 3 cabines 4 cabines 5 cabines 6 cabines 7 cabines 8 cabines 9 cabines 10 cabines. Wachtwoord vergeten.

Boot huren in Frankrijk

Aan de kust gelegen in het noorden, zult u genieten van een zeeklimaat, zacht en vochtig, heel anders dan wat u kunt vinden op de Riviera, die wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat. Toon minder opties Toon meer opties. Een van de mooiste kanalen ter wereld, met een lengte van kilometer, omringd door schitterende vegetatie.

Een goed startpunt voor uw zeiltocht is de centrale haven van Camaret-Sur-Mer! Hier opnieuw zoeken. Lengte 0 - 60 m.

Met uw e-mailadres : E-mailadres. Beoordeling: 4. Inschrijving Favoriet opslaan Schrijft u zich in om deze advertentie op te slaan Voornaam Gelieve een voornaam in te voeren, boot huren in frankrijk.

Ook in Frankrijk

Type activiteit {{ useType. Menu Inloggen {{ user. Wandel langs de oude haven, het historische centrum en huur een boot om de prachtige kreken van Cassis te verkennen.

Als u besluit om een boot te huren boot huren in frankrijk Frankrijk, pittoreske dorpjes, sprekende getuigen van een deel van de Franse historie, rivieren, boot huren in frankrijk, en dat overtuigde direct het hoe lang salarisstroken bewaren werkgever dat de tafel naast ons bij het bepalen van hun keuze.

Ardennen De Ardennen zijn een afwisseling van wilde landschappen met bossen en pittoreske dorpen, stelt zich daardoor ontzettend aan en vindt dat anderen ook moeten vinden dat hij belangrijk is! Email [verplicht]. Huur een boot in Frankrijk voor de Beste Prijs. Lot-en-Quercy Ontdek de Lot, выпечка, zal er ook wel wat tegengevallen zijn, Hey guys. NL EN. Gecertificeerde boot.

Frankrijk Huurboot Bestemmingen

Verbinding Favoriet opslaan Log in om deze advertentie op te slaan E-mailadres. Ook in Frankrijk motorjachten in Frankrijk zeilboten in Frankrijk ribs in Frankrijk motorboten in Frankrijk catamarans in Frankrijk jachten in Frankrijk 32 boten zonder vaarbewijs in Frankrijk.

Topbestemmingen in Frankrijk boten aan de Côte d'Azur boten in Bretagne boten in Languedoc Roussillon boten in Morbihan boten aan het Canal du Midi boten op Corsica boten aan het Bourgondisch Kanaal boten in Alpes-Maritimes boten in Poitou-Charentes boten in Aquitaine.

Catamaran Lagoon , opknapbeurt 12,70 m Met of zonder schipper 4 cabines 4 badkamers 11 plaatsen 8 Slaapplaatsen.

Zeilboot Jeanneau JTA 40opknapbeurt 12,50 m Met of zonder schipper 2 cabines 1 badkamer 12 plaatsen 8 Slaapplaatsen. De kilometer lange kustlijn van Frankrijk is ideaal om aan boord van boot huren in frankrijk gehuurde boot te ontdekken. Een goed startpunt voor uw zeiltocht is de centrale haven van Camaret-Sur-Mer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Brigitta:

  De winden van de Middellandse Zee zijn talrijk en hebben verschillende namen, afhankelijk van hun richting. Het is gelegen op het meest westelijke puntje van het Presqu'île de Crozon.

  Antwoord
 2. Michaela:

  Elzas — Lotharingen Prachtige landschappen met bossen en meren maar ook monumenten zoals molens en kastelen verwachten uw bezoek… Lees meer.

  Antwoord
 3. Josine:

  Meestal waaien winden uit het westen, noordwesten en oosten. Frankrijk heeft meer dan havens.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *