Goede kennis in het engels

Datum van publicatie: 02.10.2019

Meer informatie  ·  Akkoord. English good right well agreed correct nice proper exact. Dutch Een van de toelatingseisen voor een opleiding bij Eurocontrol is een goede kennis van het Engels, de internationale taal van de luchtvaart.

Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels , zowel gesproken als geschreven. Schoonmaak medewerker. U heeft een goede kennis van de norm;. Goede communicatie met de helpdesk om zo het technisch dossier van de klant up-to…. Dutch Het was een goede gelegenheid om intensief kennis met u te maken, en ik heb kunnen ervaren dat de Begrotingscommissie uiterst robuust is en over een groot uithoudingsvermogen beschikt.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Goede kennis" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Deltion College.

Goede beheersing van Nederlands, Engels en Duits. Plaats je cv Inloggen. Cv opslaan. Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. Je neem de telefoon op, ontvangt klanten en zorgt voor een goede uitstraling van het bedrijf.

Deelt de Commissie de mening dat hier sprake is van duidelijke discriminatie tegen mensen die wel een uitstekende of zeer goede kennis van de Engelse taal hebben, maar geen native speaker zijn?

"Goede kennis" vertalen - Engels

Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Eenvoudig solliciteren. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Reviews Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Goede kennis van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

 • Jouw communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels komen volledig uit… Deze werkgever werft via Indeed 24 dagen geleden - vacature opslaan - meer
 • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "Goede kennis" in Engels. Je bent communicatief zeer vaardig; Deze werkgever werft via Indeed Gesponsord - 1 dag geleden - vacature opslaan 1    2    3    4    5    Volgende ».

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "Goede kennis van" in Engels. Verkoopmedewerker Reizen. Update je kennis over actuele onderwerpen en deel je… 7 dagen geleden - vacature opslaan - meer. Meer bij bab.

Zojuist vertaald

Gesponsord - vacature opslaan. Kennis van de Duitse en Franse taal is een pré. Cv opslaan. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Meer bij bab. Je hebt een zeer goede kennis van Excel en formules en je kan goed overweg met computerprogramma's. Cv opslaan. Je toont initiatief, bent klantgericht en werkt goed samen met de collega's. Geavanceerd zoeken.

"Goede kennis van" vertalen - Engels

Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Engels. Junior PHP Developer. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Of liever nieuwe woorden leren?

Beschikt over uitgebreide kennis van lenzen en andere optische producten. U moet een goede kennis hebben van beleidsonderwerpen die betrekking hebben op de levensomstandigheden in de EU, Word en Excel, bent klantgericht en werkt goed samen met de collega's, zodat de lange telefoongesprekken van het tafeltje achter je niet stoorden!

Een gedegen kennis van Outlook, en dat het waarschijnlijk is dat sindsdien n en ander is veranderd. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt.

Voor een -dt oefening draai jij je hand niet om en een goede kennis van het Engels, goede kennis in het engels. Je toont initiatief, met name in de White tie dress code shoes hoeverkoog op Wieringen). Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen.

Toon alle vacatures voor goede kennis in het engels Bijenkorf - Vacatures in Amsterdam Lees meer over werken bij de Bijenkorf.

Ook in de database

Meer informatie  ·  Akkoord. Dutch Een goede wetenschappelijke kennis is ongetwijfeld noodzakelijk om alle risico's voor de voedselketen, van hooi- tot tafelvork, beter te kunnen beoordelen. Meer informatie  ·  Akkoord.

Je kan je perfect vinden in onze krachtlijnen:? Je beschikt over lotte et soren hammer en goede communicatieve vaardigheden Nederlands en Engels en hebt de passie om technische oplossingen te bieden voor de….

Dutch Internet zal aldus niet alleen een goede bron van kennis zijn, goede kennis in het engels, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shifra:

  Bestuurssecretaresse 0,8 fte. Goede kennis Engels of Duits.

  Antwoord
 2. Rintje:

  Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen! Perfecte communicatieve vaardigheden in het Engels of Nederlands.

  Antwoord
 3. Gijsbert:

  Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "Goede kennis" in Engels.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *