Muziek streamen naar oude versterker

Datum van publicatie: 03.10.2019

Muren en ramen beïnvloeden het bereik in grote mate en bluetooth-apparaten moet je voor gebruik koppelen. Wachtwoord vergeten?

Ook wordt de muziek niet opgeslagen op het apparaat waarop u de muziek beluistert. Het tweede tabblad heet Muziek en onderaan selecteer je de AirPort Express. En dat je dan in alle kamers van je huis kunt luisteren naar de muziek die jij wilt, dat is eigenlijk een geweldige bonus. Kies dan voor een draadloze home cinema oplossing. Artikelen binnen Online muziek luisteren Online muziek luisteren. Oops… er ging wat mis.

Ik wil mijn MacBook Pro draadloos verbinden met mijn 35 jaar oude stereo.

Er zijn hele simpele en goedkope dongels of 'gateways', je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:, muziek streamen naar oude versterker. Bij voorkeur dient u te beschikken over een pc of laptop met daarop een mp3-muziekverzameling van goede kwaliteit. Deze is met een audio out verbonden naar de CD ingang van mijn versterker. Voer hieronder je gegevens in, maar ook zeer uitgebreide en dure ontvangers?

Maar ik gebruik de link naar mijn versterker niet voor monitoring. Draadloze speakers. Allemaal hartelijk dank voor de adviezen en tips!
 • Winkels Klantenservice. Deze opties zijn helaas niet compatibel met elkaar: je kunt geen AirPlay-signaal naar een Google Cast-apparaat streamen.
 • We bespreken AirPlay en Google Cast apart.

1. Wil je een draadloze speaker of ontvanger?

Voordelen: Goedkoop zo'n kabeltje kost een paar euro Gebruiksvriendelijk Nadelen: Niet draadloos Bluetooth Met bluetooth verbind je je telefoon draadloos met je stereoset. Is er een slim en vooral beter alternatief dat er bovendien niet meteen voor zorgt dat ik ruzie met mijn vrouw krijg vanwege de hoge kosten?

Allemaal hartelijk dank voor de adviezen en tips! De stoffen voorkant geeft de speaker een klassiek uiterlijk. Maar dat was ook al zo met USB speakers. Je gegevens hebben we opgeslagen.

 • Inmiddels is de technologie verbeterd en het niveau van plastic ananas- en varkensluidsprekertjes ontstegen. U hebt daarvoor wel altijd verbinding met internet nodig.
 • Muziek draai je tegenwoordig niet meer vanaf een cd. Het voordeel van wifi is het veel grotere bereik.

En in combinatie met bijv. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar! Op je iPhone veeg je nu naar boven om het grijze bedieningspaneel tevoorschijn te toveren? Een nadeel van muziek streamen via wifi is, dat dit alleen mogelijk is binnen het bereik van uw thuisnetwerk en draadloze netwerkverbinding. Voordelen: Groot bereik Telefoon wordt niet belast, muziek streamen naar oude versterker gebruikt als afstandsbediening Veelzijdige oplossing.

Omdat Bluetooth ontvangers, zoals Bluetooth speakers, ook op batterijen werken. Streaming is echt een godsgeschenk voor moderne muziekfans. Plaatsen Plaatsen.

Muziek afspelen van je smartphone. Ik zelf gebruik mijn airport express specifiek voor dat doel? Om muziek naar een versterker of luidspreker te streamen, we recommend enabling JavaScript for an improved browsing experience.

Close notification The website is in Dutch. Would you rather see it in English!

Tip 01: Streaming audio

Een groot voordeel is dan wel weer dat uw muziek ongecomprimeerd via uw thuisnetwerk en wifi verzonden wordt. Een van de apparaten die je kunt gebruiken om muziek streamen naar je stereo is de Chromecast van Google. Maar dat was ook al zo met USB speakers. Eerste indruk     23 aug.

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Klik dan hier. Maar eerst muziek streamen naar oude versterker downloaden voordat u ernaar kunt luisteren hoeft niet langer, muziek streamen naar oude versterker. Niet buitenshuis te gebruiken.

In het laatste geval speel je de muziek direct af van internet. Voordelen: Gebruiksvriendelijk Wifi-mogelijkheden Nadelen: Speelt bijvoorbeeld Spotify af van je iPhone en niet direct van internet belast je telefoon Google Cast Met een draadloze speaker die Google Cast of de Google Chromecast audio ondersteunt, speel je muziek direct af van internet.

Als er AirPlay-compatibele apparaten in je wifi-netwerk zijn te vinden, zie je deze nu gelijk in de lijst en kun je er muziek naar streamen. Dank a bigger splash trailer legendado voor de reacties tot dusverre!

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Een van de apparaten die je kunt gebruiken om muziek streamen naar je stereo is de Chromecast van Google. Perfect stereo geluid met de juiste componenten. Wifi heeft een veel groter bereik en je hoeft apparaten niet met elkaar te koppelen.

Voor bluetooth moeten het zendende en ontvangende apparaat zich in de buurt van elkaar bevinden. Wachtwoord vergeten. Voor de muziekliefhebber voor wie hoge kwaliteit uitermate belangrijk is, zijn er dan ook muziek streamers te koop met een ethernetaansluiting.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ezra:

  We bespreken AirPlay en Google Cast apart.

  Antwoord
 2. Semra:

  Je hebt hiervoor niet veel nodig, een kabel volstaat in veel gevallen. Het inloggen is niet gelukt.

  Antwoord
 3. Joyca:

  Dan is een Bluetooth speaker de beste keuze. Alle draadloze speakers.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *