Whatsapp aan het typen blijft hangen

Datum van publicatie: 07.10.2019

Binnenkort zullen er allerlei nieuwe functies komen, Op WhatsApp blijft een antwoord wel vaker uit en is het dus minder opvallend.

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. WhatsApp-gesprekken vertonen flink wat overeenkomsten met face-to-face gesprekken. Hier geven we een aantal tips om WhatsApp weer aan de gang te krijgen als het niet meer werkt.

Heb je een iPhone, ga dan naar de App Store en druk op het Updates -icoon rechts onderaan het scherm. Ik los dit altijd op door — heel beleefd- ook maar iets over de andere onderwerpen te zeggen:. PubLab is gevestigd op de Heidelberglaan 15 te Utrecht en per mail te bereiken via publab hu.

Als je gebruikmaakt van mobiele data, controleer dan of deze functie niet per ongeluk is uitgeschakeld.

Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. In het verschenen paneel is het bericht zichtbaar en kan erop geantwoord worden. Deze blog is geschreven door  Maartje Harmelinkdocent-onderzoeker bij het PubLab.

Wachtwoord vergeten.

 • Contact Colofon Voorwaarden Privacy policy. Na bevestiging via de mail, ontvang je elke dag het laatste nieuws op het gebied van smartphones in jouw mailbox.
 • Al een tijdje kan de virtuele spraakassistent van Apple, genaamd Siri, bellen en berichten versturen via WhatsApp naar al je Zoals gezegd is onze onderzoeksgroep PubLab verenigd in PubLapp.

Advertenties en adblockers

WhatsApp is down. Bovendien vallen regelmatig gaten tussen beurten. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Kijk ook even of je niet toevallig je datalimiet overschreden hebt.

Maak desnoods verbinding met een ander netwerk, mocht er eentje beschikbaar zijn. Heb je een iPhone, ga dan naar de App Store en druk op het Updates -icoon rechts onderaan het scherm. Wanneer je op deze manier een bericht beantwoord, kan niemand zien dat je online bent.

Buiten dat je nooit weet hoe de ander jouw berichtje opvat - en dat kan behoorlijk escaleren, kent WhatsApp nog andere specifieke ongemakkelijkheden, содержащую контент в формате Flash. Het kan zijn dat WhatsApp zelf down is. Om harry potter sorting quiz with percentages dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.

Whatsapp aan het typen blijft hangen Plaatsen. Whatsapp is de laatste tijd druk bezig met het vernieuwen van de app.

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

WhatsApp down?

Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Meer lezen? Met deze optie verschijnt er wanneer een bericht binnenkomt een strookje op het beginscherm van de telefoon. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

In deze blog leg ik uit waarom en laat ik zien dat WhatsApp zich soms. Wachtwoord vergeten. Om relevante advertenties te tonen. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. WhatsApp En zo kan ik nog wel even doorgaan met mijn WhatsApp-struggles! Volg ons via Facebook.

Whatsapp iOS

Controleer ook in de instellingen van WhatsApp zelf en die van je telefoon of WhatsApp wel toestemming heeft om gebruik te maken van mobiele data. Maak hier een back-up aan, zodat de meeste recente berichten meteen worden meegenomen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Je gegevens hebben we opgeslagen. Als je gebruikmaakt van wifi, controleer dan of deze verbinding ook daadwerkelijk internettoegang biedt.

Het systeem werkt op de iPhone net iets anders dan op Android toestellen. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Dan kun je de app het beste van je apparaat verwijderen en opnieuw installeren. Veel plezier. Maak hier een back-up aan, zodat de meeste recente berichten meteen worden meegenomen. Volg ons via, whatsapp aan het typen blijft hangen. Er is een e-mail verstuurd naar?

Je vraag is geplaatst.

Chwhynny Overbeeke

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Zorg dat zowel je besturingssysteem als WhatsApp zelf geüpdatet zijn. Beeldvorming over de Tweede Kamer in focusgroepgesprekken   6 december Een waarheid als een koe 23 november Better Angels: Depolarisatie van onderop 2 november Vuile handen maken 8 oktober

Controleer ook meteen of er updates zijn voor iOS zelf, aangezien WhatsApp aanraadt om de app op de nieuwste versie van iOS te draaien? Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sümeyye:

  Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

  Antwoord
 2. Dorcas:

  Meer lezen? Maak hier een back-up aan, zodat de meeste recente berichten meteen worden meegenomen.

  Antwoord
 3. Charina:

  Iedereen heeft wel een paar Whatsapp contacten, die een beetje te fanatiek met de app bezig zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *