Lachende koe harlingen openingstijden

Datum van publicatie: 09.10.2019

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Was bijna zover om het drinken af te rekenen en te vertrekken. Personeel was zeer vriendelijk, maar werkte erg rommelig.

Hebben er 2,5 uur gezeten, maar 2 consumpties gehad voor all in. De schnitzel was aan de kleine kant en de mixed grill van mijn vriendin was ook niet lekker. Ida Hiemstra. Land: Nederland België Nederland Servië. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Horeca is een VAK en mij zien ze daar nooit meer en ik raad anderen het ook af. Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal. Wat van de graaf generator diy doen.

Alle restaurants in Harlingen. Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul een geldig e-mailadres in. Stel johanm een vraag over Lachende koe harlingen openingstijden Lachende Koe, lachende koe harlingen openingstijden.

 • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bedank euqinom
 • Ze maken nergens grote fouten, maar ik word ook nergens verrast. Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal.

Voor een eenvoudige maaltijd kun je hier terecht tegen een betaalbare prijs. S hamer. Als je een restaurant bezoekt is er een verwachtingspatroon, waarvan je hoopt dat het wordt waargemaakt. Sluit je gratis aan en ontdek De Lachende Koe Harlingen voor een onverslaanbare prijs. Datum van bezoek: december

 • Gezellig met vrienden iets leuks doen?
 • Ik heb er meer dan 10 minuten gezeten zonder gezien te zijn? Personeel verontschuldigde zich hiervoor, maar zij konden hier ook niks aan doen.

Vanmiddag achter in de tuin plaatsgenomen om te lunchen. Logement Garjen. De manager daarentegen dezelfde als de vorige keer was druk met het rechtzetten van lachende koe harlingen openingstijden en stoelen en liep zenuwachtig te ijsberen in de zaak. Nol Oudejans op 21 november Klaasjan Boven 10 punten. Da's stukken beter qua service en kwaliteit?

Op zoek naar een bedrijf?

We waren dit keer wat later rond , maar lunchen was nog geen enkel probleem. Na het brengen ook geen blikken naar de rest van het terras en snel weer naar binnen. Hotels in de buurt ». Wie zijn wij?

Verkocht: 1. Was bijna zover om het drinken af te rekenen en te vertrekken. Bediening was vlot en vriendelijk. Hoe werkt het! We hebben al meerde keren bij jullie gegeten.

Lekker eten, goede bediening, lachende koe harlingen openingstijden, dat is natuurlijk vloeken in de kerk.

Wat is Social Deal

Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs. Hotel Centraal. Hotel Restaurant vof 't Heerenlogement. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden.

Land: Nederland Belgi Nederland Servi? Is je oog op een leuk arrangement gevallen. Toch na een jaar maar weer eens proberen dacht ik, lachende koe harlingen openingstijden. Gegevens restaurant.

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven. Da's stukken beter qua service en kwaliteit.

Sluit je gratis aan en ontdek De Lachende Koe Harlingen voor een onverslaanbare prijs

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Heerlijk gegeten en leuke bediening. Kaart bijwerken …. Het restaurant is wel volgebouwd met tafels je hebt weinig ruimte en privacy.

Je kent ons wellicht van:. De eerste keer was me zeer slecht bevallen. En sinds er gordijnen hangen is het er ook niet meer rumoerig. Jouke en Karin punten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Kors:

  Deze vermelding verbeteren.

  Antwoord
 2. Serdal:

  Mis dit niet!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *