London gatwick to city cost

Datum van publicatie: 07.10.2019

Vanaf deze stations kun je snel en eenvoudig doorreizen met de metro naar je eindbestemming. Het vliegveld van Stansted is qua grootte het op twee na grootste vliegveld van Londen, alleen Heathrow en Gatwick zijn qua passagiersaantallen groter.

Londen Gatwick Airport. Boek je Londen excursies en tickets online. Gelukkig zijn er tal van transfermogelijkheden van en naar de luchthaven. Londen telt maar liefst zes verschillende vliegvelden, dit maakt de regio van Londen tot het drukste vliegknooppunt van de wereld.

Extra bagage? Er zijn meerdere busvervoerders aanwezig op London Stanstad Airport die je naar het centrum van Londen kunnen brengen.

Distance and travel times are only indicative between origin and destination points. Small dog or cat in soft IATA compliant travel bag max. Dan is het waarschijnlijk goedkoper om te vliegen op n van de andere luchthavens van de stad. Vanaf deze stations kun je snel en eenvoudig doorreizen met de metro naar je eindbestemming.

Voor meer informaties over cookies verwijzen wij u graag door naar de london gatwick to city cost Informatie over cookies?

Met de National Express en Easyjet bussen bedraagt de reistijd tussen de 75 minuten en twee uur, mede afhankelijk van de drukte op de weg en je eindbestemming in Londen. Compensatie bij een vertraagde of geannuleerde vlucht. Op de plattegrond hieronder vind je alle zes de locaties van de luchthavens van Londen.
 • Distance and travel times are only indicative between origin and destination points.
 • Vertrektijden kan je hieronder vingen: Voor de aankomsten bij Gatwick zul je eerst door de paspoortcontrole gaan na het verlaten van het vliegtuig. Kijk voor meer informatie over London Southend Airport op deze pagina of kijk op de officiële website van de luchthaven.

Luchthavens in Londen

Als je met het openbaar vervoer reist kun vanaf London Heathrow gebruik maken van de metro of de trein. Ook rijdt de Gatwick Express naar het London Victoria station.

U moet het formulier opnieuw invullen en een nieuwe offerte aanvragen. Kijk voor meer informatie over London Southend Airport op deze pagina of kijk op de officiële website van de luchthaven.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar één van de vliegvelden van Londen?

Voor de aankomsten bij Gatwick zul je eerst door de paspoortcontrole gaan na het verlaten van het vliegtuig. This map and route are for information purposes only, with no guarantee of accuracy or completeness.

Luchthavens in Londen De zes verschillende vliegvelden van Londen liggen verspreid rondom Londen op afstanden van 22 tot 64 kilometer van het centrum, london gatwick to city cost. London gatwick to city cost eenvoudig en snel alle vliegtickets voor gecapitonneerd hoofdeinde bed zelf maken naar Londen Gatwick Airport op de website van Vliegwinkel. Voor de goedkoopste vliegtickets moet je bij Easyjet zijn, ticketprijzen en de bijkomende kosten voor het vervoer.

De reis duurt iets meer dan een uur. Er zijn immers grote verschillen tussen de afstand, daar vind je een enkele reis al vanaf 38 euro?

Tickets Londen Gatwick

Vertrektijden kan je hieronder vingen: Voor de aankomsten bij Gatwick zul je eerst door de paspoortcontrole gaan na het verlaten van het vliegtuig. Show map. Powered by GetYourGuide. London Heathrow Airport 22 kilometer van het centrum 3.

Controleer de waarde en kies uit de voorgestelde resultaten. The transport company retains absolute discretion to choose the route to your destination. De afhaaltijd wordt automatisch berekend en houdt rekening met de reisduur en de inchecktijd op het vliegveld, london gatwick to city cost.

Deze treinverbinding doet er een stukje sneller over, binnen een half uur tot maximaal een uur sta je in hartje Londen. Als je met het openbaar vervoer reist kun vanaf London Heathrow gebruik maken van de metro of de trein.

Waarom vliegen naar Londen Gatwick?

Voor meer informatie zie de website van National Express. Neem dan eens een kijkje op onze vliegtickets pagina voor een overzicht van goedkope vliegtickets naar Londen en reizen naar Londen of vergelijk eenvoudig en snel alle vliegtickets voor vluchten naar Londen op de website van Vliegwinkel.

Krijg 5 euro korting bij See Buy Fly op Schiphol.

Een andere optie is de trein, binnen 30 minuten brengt de trein je vanaf Luton Airport naar Londen! U moet het formulier opnieuw invullen en een nieuwe offerte aanvragen. Extra bagage max. Er zijn diverse manieren om vanaf de Luton Airport naar het centrum van Londen te reizen? Controleer de waarde en kies uit london gatwick to city cost voorgestelde resultaten. Dat is op zich vreemd aangezien de luchthaven slechts n landingsbaan en n startbaan heeft. Ze gaan dagelijks van tot in de nacht.

Vergelijk de prijzen voor vliegtickets van vluchten naar Londen Stansted Airport op de website van Vliegwinkel. Volg daarna de borden voor bagageband voor je bagage, voordat je door de douane gaat. Is Londen je eindbestemming en vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol? Voor meer informatie zie de website van National Express.

Het vliegveld is relatief klein waardoor het een verademing is ten opzichte van het drukke vliegveld van Heatrow. Die ligging ver buiten de stad heeft echter wel een voordeel, de ticketprijzen voor vliegtickets naar London Southend zijn vaak aantrekkelijk laag. National Express kan helpen met toegankelijkheidseisen indien je contact met hen opneemt ten minste 36 uur voor je op het vliegveld landt, london gatwick to city cost.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sissy:

  De sessie is verlopen. Beide busdiensten vertrekken twee keer in het uur.

  Antwoord
 2. Falko:

  National Express kan helpen met toegankelijkheidseisen indien je contact met hen opneemt ten minste 36 uur voor je op het vliegveld landt.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *