Cake met olie ipv boter

Datum van publicatie: 09.10.2019

De eerste keer kwam deze prachtig uit de oven en was super lekker de melk werd gewoon toegevoegd nog voor het meel. Cake 1: Roomboter De eerste cake is een makkie, die maakte ik namelijk met roomboter en dat is precies de manier waarop ik het altijd heb gedaan.

Geplaatst op Europees. Abonneren op: Reacties posten Atom. Zoals ik al zei bak ik mijn carrotcake bijvoorbeeld altijd met olie en zou ik voor het maken van bijvoorbeeld botercrème ook sneller roomboter gebruiken in plaats van margarine.

Cake is verder goed gelukt alleen vraag ik me af waarom ik het niet uit me tulpband kan krijgen ik heb de tulpband goed ingesmeerd met boter alleen is de cak kapot eruit gekomen omdat ik het niet eruit kreeg.

Login Registreer Privacy. Ik denk ook gram, maar dat weet ik niet zeker.

Ik wil deze cake maken. Was een beetje inspiratieloos, maar door alle recepten hier niet meer. Daarom laten wij jullie natuurlijk graag kennismaken met de Cake met olie ipv boter lifestyle, en bijbehorende olijfolie. Heb speciaal een keukenmachine aangeschaft vanwege de lekkere recepten hahahaha Ik heb weer plezier in koken dankzij de inspiratie op je website……en bakken moet nu nog komen.

Nog een ander vraagje laatst had je het recept van de romige caramel dessert geplaatst vraag mij nu af of ik deze cake daar ook voor kan gebruiken in plaats van wafels.

Altijd lekker.

 • You might suffer severe mental damage.
 • Anoniem 18 maart om Bedankt voor de tip!!

VIVA nieuwsbrief

Hoi najet , ik heb deze cake gisteren gemaakt. Worden de laagjes appel zo op elkaar gelegd, of tussen elke laag ook wat beslag? Geplaatst op Italiaans Voorgerecht. Het kan allebei maar ik raad je aan de boter te smelten en goed af te laten koelen op kamertemperatuur.

Overigens is olijfoliecake ook een aanrader, smaakt wel anders maar ik vind het erg lekker, verfijnd smaakje. De verzadigde vetzuren aanwezig in boter kunnen leiden tot het dichtslibben van de aderen en het veroorzaken van hart- en vaatziekten. Erg lekker!

 • Porter cake is vernoemd naar een speciaal bier wat in de cake gaat.
 • Monique Tolenaars. Hoe warm moet de hetelucht oven?

Veel succes. Gebruik je dan zonnebloemolie? Salaam, ik heb een tulband vorm van 17 cm kan ik gewoon deze hoeveelheid gebruiken. Iedere keer dat ik later zelf probeerde een cake te bakken met roomboterlukte het me maar niet om exact dezelfde smaak te verkrijgen als de cake van mijn moeder en nu pas weet ik waar dat dus aan ligt: het type vet, cake met olie ipv boter.

In samenwerking met Becel Bewaar deze review op Pinterest.

Kruidenboter

Inspiratie nodig voor het avondeten? Ik heb een tulband en heb laatst jou marmercake geprobeerd maar tijdens het bakken kwam het beslag door die gat van de tulband. Ben benieuwd!!

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat happy birthday cute cat pictures dat goed vindt. Eigen recept Yoghurt cake Deze cake is een klassieke yoghurt cake.

Hoi najetmargarine of zonnebloemolie dat je gebruikt. Nog een ander vraagje laatst had je het recept van de romige caramel dessert geplaatst vraag mij nu af of ik deze cake daar ook voor kan gebruiken in plaats van wafels.

Ben benieuwd hoe hij smaakt. Dat durf ik zo niet te zeggen Liesbeth, ik heb deze cake gisteren gemaakt, ik zou gewoon eerst een beetje toevoegen en dan proeven, cake met olie ipv boter.

Account Options

Mix samen tot een geheel. De oer-Hollandse appeltaart is en blijft namelijk mijn favoriet! Bestrooi de appelcake vlak voor serveren eventueel met poedersuiker, of serveer met een dot lobbig geklopte slagroom. Wil zojuist de cake gaan maken in sha Allah heb alleen ml olie das te weinig maar wel boter in huis.

Worden de laagjes appel zo op elkaar gelegd, of tussen elke laag ook wat beslag. Liefs mimount! Thanks voor dit recept. En dus blijven we t hier maar ouderwets doen :- met roomboter en n scheutje olie extra voor de kleffigheid :-p Beantwoorden. Hoi Naoual, cake met olie ipv boter kan altijd nog aprs-ski.

En maak er meteen ook 1 met appeltjes. Is het optioneel dat de schil van de appel blijft zitten of mag ik ze ook schillen. Hoe warm moet de hetelucht oven. Marijke Barhoorn.

VIVA op social media

Allahoema Ameen! We weten het allemaal, maar vergeten het ook graag. Tbarkellah 3liek Najat, jouw recepten slagen altijd weer elhamdulillah!

Nu snap surf en beach katwijk parkeren ook eindelijk waarom vriendinnen Brenda en Annemie altijd margarine in huis hebben voor cake met olie ipv boter bakken van cakes… Of iedereen nu massaal roomboter het huis uit moet doen en altijd moet gaan voor margarine, nee dat is wellicht iets te rigoureus.

Ivm een allergie eet ik geen suiker of andere suikervervangers. Een vraagje: Waar zou ik de koemelk door kunnen vervangen i.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Teddie:

  Vers gebakken brood kan als ontbijt of ook als een tussendoortje. Vanwaar is de jouwe?

  Antwoord
 2. Davinia:

  Margarine is dus wel degelijk een goede plantaardige! Voo rhet plakken, gebruik je het mengsel zoals ik heb beschreven?

  Antwoord
 3. Yuki:

  Daarom laten wij jullie natuurlijk graag kennismaken met de Griekse lifestyle, en bijbehorende olijfolie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *