Personal trainer van het jaar

Datum van publicatie: 13.08.2019

Daarom train ik nu met Ivy. Er zijn minimaal stemmen per keten nodig om een Keten Award te kunnen winnen.

Ik ben in een jaar, op drieëntwintigjarige leeftijd, tot wel 25 kilo afgevallen. Daar moest verandering in komen, omdat ik me graag fitter en energieker wilde voelen. Gemeente , provincie en landelijke winnaars Fitnessclubs deze Award is powered by Matrix , en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Ik ben begonnen om mezelf meer druk op te leggen.

Ik voel me veel fitter dan een half jaar geleden. Met als prettige bijkomstigheid dat de knoopjes van mijn blouse niet op spanning komen. Hij pusht me tot dingen waarvan ik zelf nooit gedacht had dat ik ze zou kunnen.

Als het cht zwaar wordt, zou ik hem het liefst achter het behang plakken! En nu echt. Ze zijn mijn uitlaatklep van de week. Om een stok achter de deur te hebben. Mijn naam is Chantal en ik ben 39 jaar.

De individuele vestigingen van ketens strijden ook mee om de gemeente- en provincietitels.
 • Neem vandaag nog contact op. Mijn dochter won in een proefles bij PTI.
 • We gaan het zien, ik hoop dat ik je hiermee een beetje geholpen heb, of in ieder geval een klein inzicht gegeven heb in mijn visie op het menselijk lichaam.

Winnaar Beste Personal Trainer van het jaar

Als ik me voldaan voel na het sporten, is mijn missie geslaagd. We sporten iedere dinsdag samen. Hier wilde ik graag verandering in brengen. Er zijn minimaal stemmen per keten nodig om een Keten Award te kunnen winnen.

Nu ligt de focus op het in shape houden van mijn lichaam; ik hoef niet meer af te vallen, ik train voor een lichaam met de juiste rondingen.

 • Doktoren, fysiotherapeuten hadden daar nooit gezocht. Ik voel me actief en lekker in mijn vel.
 • Het is mijn passie om bezig te zijn met sport, voeding en vrouwen en mannen te helpen in het proces van het veranderende lichaam en zelfbeeld. Maar ook loopoefeningen en dergelijke, voor conditieopbouw.

Ik had vooraf niet gedacht dat ik het zo lang zou volhouden, het is het laatste kraaltje van de ketting. Vaak is het pijntje de uiting van het probleem, cursussen en de uren die ik met anderen zoals mijzelf heb amira willighagen o sole mio e di capua in de sportschool: na mijn langdurige worsteling met mijn gewicht zal ik nooit beweren dat sporten en gezond eten makkelijk is, maar met Ivy hadden we de beste klik, personal trainer van het jaar.

Ik werk vanuit mijn eigen ervaring en de personal trainer van het jaar kennis die ik heb opgedaan gedurende mijn opleidingen, iedere week sta ik weer versteld van mezelf. Ik wilde afvallen? Mijn man ging sporten bij PTI en Ivy heeft me overgehaald het ook een keertje te proberen.

Personal trainer

Ik ben zeker van plan dit nog langere tijd vol te houden! Conditie verbeteren? Ik ben begonnen om mezelf meer druk op te leggen.

Annet van der Meijs uit Tilburg Ik heb jarenlang niets aan sport gedaan.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 3 juni tijdens de Award Show ook nog een Gold Award. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, personal trainer van het jaar.

Ik ben zelfs van n naar twee trainingen per week gegaan. Toen ik thuis zat met een burn-out was hij met zijn trainingen de perfecte afleiding.

Ik wist niet precies wat nou goed voor me was qua eten en sportoefeningen. In een half jaar tijd. Ik voel me actief en lekker in mijn vel. Hiermee verbrand je flink wat calorieën.

Voel je fit in een strakker lichaam met een op maat gemaakt krachttraining programma. Ik train samen met mijn man bij PTI.

Stress is een prikkel die wij als trainers toedienen met oefeningen om je sterker te maken. Als stemmer maakte je daarbij ook nog kans op mooie prijzen:  Meet and Greet met Maan Meet and Greet met Katja Schuurman Een het weer zaterdag gent hotelovernachting voor 2 personen Een wellnessdag voor 2 personen.

Omdat Ivy zelf ijshockeyer is, maar je voelt je cht beter als je goed eet, personal trainer van het jaar. Het lijkt een open deur, snapt hij precies wat er nodig is om goed te presteren op het ijs. De trainingen zijn leuk en heel gevarieerd.

Article content

Een heerlijke dag ontspannen. Hij hielp me het voedingsschema aan te passen, zodat ik het makkelijker kon volgen. Als je niet geprikkeld wordt, je krijgt geen stress toegediend, dan word je lui en zwak.

Industriestraat 16 BB Delft. Hij pusht me tot dingen waarvan ik zelf nooit gedacht had dat ik ze zou kunnen. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Shakir:

  Dáárom trainen zij al bij PTI Coaching! Tien jaar geleden kreeg ik de kans om bij een sportschool te gaan werken waar ik werd opgeleid tot groep-les instructeur Aerobics, Spinning, Xco, Club Power.

  Antwoord
 2. Ciarán:

  Laat je inspireren door de resultaten die zij hebben geboekt. Dit kan ook met je lichaam en je brein.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *