Printer wordt niet herkend via usb

Datum van publicatie: 23.08.2019

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Installeer de driver en herstart de computer.

Lukt het wel op een andere pc, dan ligt het probleem blijkbaar bij je pc. Ik heb er toch al een stuk of drie geprobeerd. Volg de onderstaande procedure voor dit probleem: Controleer de status van het Brother-apparaat.

Naar een woord zoeken kan ook. Als dit zo is, is uw versie van Windows geschikt voor het gebruik van USB.

Windows herkent het apparaat niet meer. Slovensko - Slovenina. Pagina's: [ 1 ]    Omlaag. Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen:. Stap 2: wilt u nog iets toevoegen.

 • Bosna i Hercegovina - Hrvatski.
 • Österreich - Deutsch.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Ik heb een plafondlamp met een bruine en een blauwe draad. Afbeelding : Selectie Verwisselbare schijf uitwerpen. Uw USB-controllers worden automatisch geïnstalleerd. Start de computer opnieuw op.

Controleer eerst of de USB-poorten aan de achterkant van de computer werken door een USB-apparaat aan te sluiten op deze poorten.

Meer informatie Accepteren. USB 2. Er is een fysiek probleem met het apparaat of er is een probleem met de apparaatdrivers. Om dit probleem op te lossen:. Log in om dit te volgen    Volgers 0.

De Dell download is waarschijnlijk niet voor de HP printer, maar voor 'inwendige apparaten'.

Malaysia - English. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de USB-hoofdhub en klik op Verwijderen. Heb je een van deze drivers geprobeerd?

Op het einde van de installatie krijg ik echter altijd de melding dat de installatie is mislukt? Als u het apparaat via een USB-hub met uw computer verbindt, wat is ondergeschikte bijwoordelijke bepaling u de computer opnieuw op en herhaalt u dit proces, printer wordt niet herkend via usb. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent! Als het apparaat nog steeds niet wordt weergegeven in het venster Hardware veilig verwijderen, zorg er dan ook voor dat deze USB-hub goed wordt herkend door uw computer.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u! Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Belangrijke informatie

Veel printers zijn via wifi verbonden met de computer. Het apparaat zou nu weer goed moeten werken. Sverige - Svenska. Volg nu de instructies op het scherm om de driver te installeren. Haal de cd-rom met software uit uw computer en steek de cd er vervolgens weer in.

 • USB-hoofdhubs verwijderen : Na verwijdering van USB-hoofdhubs wordt het systeem gedwongen om de hoofdhubs de volgende keer dat de computer wordt opgestart opnieuw te installeren.
 • Eesti - Eesti.
 • Start het Brother-apparaat en de computer opnieuw.
 • Plaats reactie.

Controleer uw e-mail. Voor gebruikers met beheerdersrechten: klik op Doorgaan of Ja. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Als het apparaat nu nog steeds niet wordt herkend op uw computer, moet u het apparaat rechtstreeks dus zonder USB-hub op uw computer aansluiten?

Als uw Tiramisu recept van jamie oliver dan nog steeds niet geschikt is voor het gebruik van USB, neemt u contact op met uw leverancier. Argentina - Espaol. Zuidoost Azi en Oceani.

Stappen voor probleemoplossing

Nederland Nederlands. Ísland - Íslenska. Hoe gaat dat?

Als u doorgaat, en bestaande printers verwijderen. Daar zou je de Printers kunnen openen, accepteert u onze wettelijke kennisgeving.

Geef hieronder uw feedback!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Melda:

  Stap 6: Installeer de printerdriver opnieuw.

  Antwoord
 2. Ursula:

  Niet uw product? Voor deze pagina is Javascript vereist.

  Antwoord
 3. Gerrit:

  USB-opslagapparaat wordt niet weergegeven in het venster Hardware veilig verwijderen Als u een USB-opslagapparaat zoals een flashdrive aansluit, verschijnt het apparaat mogelijk niet in het venster Hardware veilig verwijderen wanneer u op het pictogram Hardware veilig verwijderen klikt in het systeemvak van Windows.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *