Amsterdam arena parking reserveren

Datum van publicatie: 07.10.2019

Zoek naar locatie, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies. Dit betekent dat je minder betaald in rustige delen van de dag en je soms iets meer kunt betalen tijdens drukke tijden.

Download de gratis Parkmobile app en registreer je voordat je gaat parkeren. Nieuws 2 Resultaten. Onze prijzen zijn altijd nog een stuk lager dan het straattarief of bij andere commerciële parkeergarages. Vanaf De Entree ben je binnen enkele minuten bij de Ziggo Dome zie de routebeschrijving op de plattegrond. Om tijd te besparen verdeel je ook nog de voorbereiding met elkaar: een regelt de kaarten, een ander plant de route en een derde zoekt uit waar je kunt parkeren.

Fees start from 20p.

Download de Parkmobile app direct. Vindt er geen evenement in de ArenA plaats, vervolgens per 25 minuten 1 euro standaard parkeertarief. Voor het ophalen van de bezoekers bedragen de parkeerkosten 1 euro voor de eerste 24 minuten, maar is het wel druk in de omgeving.

Eerstvolgende event. Uw logo groot op het LED-scherm! Home Agenda Info Nieuws Zakelijk, amsterdam arena parking reserveren.

Hogehilweg C. Ariana Grande.

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden. Begin de avond goed en kom gezellig eten in één van onze restaurants. Card Number. Fees start from 20p. Online reserveren Parkeertickets kun je ook online kopen via  ticketmaster. Zoek naar locatie, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies. Wijzig datum en tijd.

 • Ik begrijp dat ik de Parkmobile of Park-line app moet gebruiken om te parkeren. Wil je iemand wegbrengen naar de Ziggo Dome of iemand ophalen?
 • Let op, er mag niet geparkeerd worden en stoppen alleen op de aangewezen locaties. E-mailadres {{ user.

Wil je iemand wegbrengen naar de Ziggo Dome of iemand ophalen. Hoe werkt het. Vanaf de parkeergarage kun je naar de Ziggo Dome lopen zie de routebeschrijving op de plattegrond. Neem contact met ons op. Vindt er geen evenement in de ArenA amsterdam arena parking reserveren, maar is het wel druk in de omgeving? E-mailadres user.

Niets meer missen?

Druk wel de aparte evenementknop in op de automaat, pas dan betaal je het evenemententarief. Begin de avond goed en kom gezellig eten in één van onze restaurants. Uurtarief: v.

Toegankelijkheid Voor informatie  met betrekking tot de toegankelijkheid, amsterdam arena parking reserveren naar deze pagina, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies. Met een ticket betaal je de gewone tarieven. Zoek naar locatie, breedgeschouderde atlete te mogen behartigen. Facebook Twitter Instagram Youtube. Laatst bekeken pagina's. Name on Card.

Johan Cruijff Arena

Hogehilweg C. Parkeren Arena Park. Geen app?

 • Ben je van plan om voor een langere tijd te parkeren?
 • Hullenbergweg B.
 • Nog een vierde persoon in de auto?
 • Begin de avond goed en kom gezellig eten in één van onze restaurants.

Ben je van plan om voor een langere tijd te parkeren. Accounts from other countries are not able to access our locations. Wijzig gegevens.

Betalingsgegevens Name on Card. Nog een vierde persoon in de auto. Uitrijkaarten in de Ziggo Dome Aan de servicebalies op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. De Entree is na het amsterdam arena parking reserveren niet beschikbaar voor het ophalen van bezoekers?

Parkeergarages in de buurt.

Terug naar datumkeuze Ga verder Ga verder. Wanneer wilt u parkeren? Parkeren Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom Ziggo Dome.

Uitrijkaarten in de Ziggo Dome Aan de servicebalies op de amsterdam arena parking reserveren grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. Reserveringen worden alleen volledig terugbetaald in de volgende gevallen: Binnen 30 minuten na het boeken van uw reservering Tot 24 uur voor de parkeertijd Annuleringen binnen 24 uur voorafgaand aan de reservering worden niet terugbetaald.

Stuur een email naar support parkbee.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gerhardus:

  Lees meer.

  Antwoord
 2. Rianne:

  Download de gratis Parkmobile app en registreer je voordat je gaat parkeren. Wij bieden verschillende opties.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *