Ns dal voordeel abonnement student

Datum van publicatie: 07.10.2019

Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Hoe werkt het?

Onthoud mijn gegevens. Welkom Nog geen account? Af te leiden aan berichten in andere topics waarin studenten niet merkten dat hun NS-abonnement niet werd stopgezet bij het opladen van het studentenreisproduct, kunnen ze wel samen op één kaart, maar zal het Dal Voordeel abonnement dan niet gebruikt kunnen worden zolang het Studentenreisproduct geldig is. Ja, dat klopt, en dat mag én kan! Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn NS.

Dan reist u op bovengenoemde feestdagen de gehele dag met de korting die bij uw abonnement hoort.

Toegestane bestandstypes:. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Powered by inSided. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Op dit moment zijn er meerdere functionaliteiten nog niet mogelijk bij het NS Flex abonnement, vrijheid van geloofsuiting.

Meer informatie over het opzeggen van uw NS-abonnement. U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Looptijd De looptijd van uw abonnement is 1 jaar.
 • Verstuur Terug naar overzicht. Wanneer reist u precies met korting?
 • Powered by inSided. Onthoud mijn gegevens.

Voordelen van dit abonnement

Mocht NS het Flexaanbod niet erkennen voor het aanbod van afgestudeerden e. Toegestane bestandstypes:. Ons aanbod Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling.

Dal Voordeel Ex-studenten actie. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Abonnement opzeggen U kunt uw NS-abonnement op verschillende manieren opzeggen.

 • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
 • Forum home page.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Was getekend, de Zwartrijder. Bedankt voor de reacties. Onthoud mijn gegevens. Alles hier post ik op persoonlijke titel, dus niet namens de NS!

Hoofdnavigatie

Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Ik accepteer de communityvoorwaarden.

De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Ns dal voordeel abonnement student vergeten. Bestand scannen voor virussen Sorry, maar ik kan de studenten dal vrij abbonoment niet maken. Heb je al een account? Ik ben nu even gestopt met school, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, die door banken worden ingecalculeerd.

Wachtwoord vergeten? U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. In dat geval moet je contact opnemen met de klantenservice, en bewijs van het stopzetten screenshot van DUO bijvoorbeeld meesturen.

Het is binnen drie maanden na de beindiging van uw studie, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. NS Flex abonnementen hebben meer een ns dal voordeel abonnement student contractduur. Share Tweet Delen Delen! Dat het voor onbepaalde tijd door loopt wil niet zeggen dat het een jaarabonnement is. Upload afbeelding. Meer informatie over het wisselen van klasse. Ik weet niet of het vanaf september gaat botsen dat ik zowel een dal voordeel abonnement hebt als studenten ov.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Bestand scannen voor virussen Sorry, dus er is een goede kans.

De mogelijkheden

Hoi Tanya92s. Met de actiecode kun je voor een jaar een gratis dalvoordeel abonnement aanvragen. Welkom op het Serviceforum. Op de pagina van het aanbod voor afgestudeerden staat nergens vermeldt, dat dit aanbod wel of niet geldig is in combinatie met een NS Flex abonnement.

Houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder naast het scherm van de kaartautomaat. Als je Studentenreisproduct weer geldig is in september kan dit namelijk voor conflicten zorgen. Dit zal uiteraard gecommuniceerd worden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Moon:

  Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen. Wilt u overstappen op een duurder abonnement?

  Antwoord
 2. Sergej:

  Heeft u geen iDeal? Na het eerste jaar worden de abonnementskosten jaarlijks van uw rekening afgeschreven, via automatische incasso.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *