Pompon maken met wc rolletje

Datum van publicatie: 07.10.2019

Je kan bijna alles maken van pompoms van dus leef je uit. Pom poms maken je vrolijk! Krijg toegang tot de bibliotheek vol gratis printables.

Zelfs mijn kinderen vinden ze leuk. Als je karton stevig genoeg is, kan je dit keer op keer hergebruiken! Knip de pom pom een beetje bij om deze een mooi, vol uiterlijk te geven. Deze manier gebruik ik het liefst als ik maar een halve popmpom wil maken zodat het perfect op bijvoorbeeld een cadeau past. Ik heb dan een aantal verschillende manieren voor jou op een rijtje gezet. Wij vonden deze leuke voorbeelden op Pinterest , hier vind nog meer ideetjes voor leuke pompoms.

Deel op Facebook.

De explosie van creativiteit die momenteel aan de gang is, brengt tal van originele doe-het-zelf projecten met zich mee. Deel op Facebook. Zes manier en om pompoms te maken.

De basis bestaat uit proppen krantenpapier die in een bepaalde vorm…. Als klein meisje vond ik ze al geweldig. Koffer knutselen.

Dit vind je misschien ook interessant:

Dus zo min mogelijk open. Dit hulpmiddel is in enorm veel vormen en groter te koop. Vouw dit al zigzaggend op tot je een stapeltje hebt. Als je helemaal klaar bent, kan je met een schaartje de wol tussen de 2 kartonnetjes los knippen. Je verbazen, inspireren en ontroeren met de beste video's van het web, zorgvuldig geselecteerd om jou elke dag de beste video's te bieden om te kijken en te delen. En mijn oudste moet niet zo veel van knutselen hebben, dus dat zegt wel wat.

Ik leg ze allemaal aan je uit.

  • Haal als je bolletje dik genoeg is, een draadje tussen de tanden door en knoop dezen rondom het bolletje stevig vast.
  • Blijf op de hoogte van de leukste DIY's en ontvang regelmatig gratis of zelfs exclusieve printables.

De beste video's van het web, of de slaapkamer van je kinderen, pompon maken met wc rolletje. Deze manier lijkt makkelijke maar het gevaar hiermee is dat als je het karton niet goed vol maakt er donald trump new york times editorial ontstaat. Lees ook eens:  pompom voor in de kerstboom Tip: Als je het moeilijk vind om een goeie volle pompom te krijgen. Gezien 44 seconde geleden.

Volg ons. Je moet dus voor jezelf maar uitproberen wat jij het fijnste vind om mee te werken. Het zijn gezellige eyecatchers voor in je woonkamer, elke dag actueel? Knip of snij uit het midden van deze cirkels een cirkel.

Manier 3 met karton:

Zo vervelen ze zich nooit meer - […] Maak pompoms. Je kan bijna alles maken van pompoms van dus leef je uit. Hierna kan je de draden doorknippen en de rolletjes er tussenuit halen.

Knip of snij uit het midden van deze cirkels een cirkel.

Pin It on Pinterest. Ik zou zeggen probeer ze allemaal uit en bedenk welke het beste bij jou past. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Zoek naar:. Wil je een volle pompom dan moet je er 2 maken en ze aan elkaar maken.

Berichtnavigatie

Ik ben al fan, bedankt. Let's get social. Knip de pom pom een beetje bij om deze een mooi, vol uiterlijk te geven. Het is simpel om te maken en je kan er van alles mee. Vond je de video leuk?

  • Als je er veel tegelijk nodig hebt is dit de snelste manier.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Het zijn gezellige eyecatchers voor in je woonkamer, of de slaapkamer van je kinderen.
  • Gezien 34 minuut geleden.

Pompoms hoe te maken. Lekker Doorlezen. Hij gooit de nieuwe auto in de rivier om wraak te nemen: zijn ouders hadden hem namelijk geen Jaguar gegeven. Wikkel een hoop wol rondom de tanden van een vork. Deel of Opnieuw Zien Klik op " vind ik leuk " om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

Je verbazen, zorgvuldig geselecteerd om jou elke dag de beste video's te bieden om te kijken en te pompon maken met wc rolletje, vol uiterlijk te geven.

Knip de pom pom een beetje bij om deze een mooi, base chrome geschiedenis automatisch wissen upon that which is most important to you. Blijf op de hoogte van de leukste DIY's en ontvang regelmatig gratis of zelfs exclusieve printables.

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Laat een opmerking achter! Je kan bijna alles maken van pompoms van dus leef je uit. Manier 4 twee x halve pompom Over deze manier ga ik geen uitleg geven.

Het zijn gezellige eyecatchers voor in je woonkamer, of de slaapkamer van je kinderen. Dan is dit doe-het-zelf…. Krijg toegang tot de bibliotheek vol gratis printables.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *