Geld overgemaakt naar verkeerde rekening rabo

Datum van publicatie: 09.10.2019

Toegevoegd na 12 minuten: Ik heb trouwens dus wel het rekeningnummer van de verkoper. Altijd weten wat er speelt?

Berichten 1. Het bedrag moet worden teruggevorderd van de ontvanger en vervolgens worden overgemaakt naar het juiste rekeningnummer. Op mijn gironummer heb ik inmiddels een onverschuldigde betaling ontvangen en die is door ING niet teruggeboekt. Zomaar even terugboeken door de bank zelf mogen ze niet.

Ik vermoed echter dat de kans hierop heel klein is, aangezien je zelf het bedrag overgemaakt hebt. Misschien kun je als je aangifte gedaan hebt daarmee naar de Rabobank en halen ze het dan wel terug?

Ongelezen bericht door FataMorgana 03 jul. Ongelezen bericht door Swiffer1 02 jul Maar zo simpel is dat allemaal dus niet. Re: Rabo-Bankieren App: geld overgemaakt naar verkeerde persoon Ongelezen bericht door Nijogeth 03 jul En wat wil je dat men daar aan doet!

Eigen transacties kan je niet terugboeken, alleen automatische incasso's. Aangifte doen. Aanbevolen voor jou Groningen 80 miljoen uitgekeerd aan gedupeerden aardbevingen.

 • Omdat je daar geen elfproef op kan toepassen. Bank aangeschreven en dan komt het: Ze dienen een verzoek in bij de huidige eigenaar van die bankrekening.
 • Ongelezen bericht door rvjapio » 27 jun

Geld naar verkeerde rekening overgemaakt

Een man maakte in per ongeluk ruim Als het er via een machtiging afgegaan was, dan had je tot 30 dagen de kans om te storneren. Als deze meneer of mevrouw al bekent staat bij de politie is dat een voordeel. Ongelezen bericht door Nijogeth » 02 jul Altijd weten wat er speelt? Geef daarin ook aan dat je binnen 3 weken een reactie wilt. En het kan niet vaak genoeg benadrukt worden: probeer dat te voorkomen, want je krijgt weinig hulp als het misgaat.

 • Alvast bedankt. Als de naam die je invoert dan niet klopt bij het rekeningnummer, krijg je een melding.
 • Zelf overgeboekt naar een verkeerd rekeningnummer Verkeerde overboeking door de bank. Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 19 okt Als je geld op het rekeningnummer van een junk terechtkomt, dan ben je echt je geld kwijt.

Maar het was wel haar oude nummer, wat inmiddels blijkbaar vergeven was aan een andere clint. Ongelezen bericht door Nijogeth 02 jul En zo gebeurde het. Plaats reactie. Ongelezen bericht door FataMorgana 03 jul Per ongeluk te veel geld overgemaakt of het verkeerde rekeningnummer gebruikt. Wij mogen het bedrag helaas niet voor je terughalen.

Aanbevolen voor jou

Tenzij je de waarschuwing negeert in de gauwigheid, natuurlijk. Video toevoegen. Toen heb ik dr weer een email bericht gestuurd met de vraag hoe het nou zit met het verzenden en toen zei ze dus dat dr zus dr gister heeft gebeld en morgen thuis komt.

Ik heb al een aantal dagen argwaan, en ben dus zelf op onderzoek uit gegaan.

Ook weigert ze face to face afhandeling. Snelle links. Je kunt geld overgemaakt naar verkeerde rekening rabo de bank schriftelijk op de hoogte brengen de bank van de begunstigde van oplichting bij meedere klachten neemt de bank ook maatregelen. Vooral met elektronica als GSM's, smartphones e.

Iemand die eerlijk zaken doet, en wil juist wel "bekend" zijn, echter Python niet gecompileerd in een afzonderlijke stap voor executie.

Verkeerde overboeking door de bank

Re: Rabo-Bankieren App: geld overgemaakt naar verkeerde persoon Ongelezen bericht door Cool » 02 jul NCSlooter schreef: Wie heeft al eens mee gemaakt dat de naam die je aan tikt in het adres-boek ineens verspringt naar een andere naam zodat je naar de verkeerde persoon geld overmaakt?

Het is verstandig om geen grote bedragen op marktplaats vooruit te betalen. Zoals al door Jan1 is beschreven gaat het mis met gironummers.

 • Je zou hier het beste voor naar je Rabobank kunnen gaan en ze daar het hele verhaal uitleggen.
 • Ongelezen bericht door Dieke83 » 04 jul
 • Het storneren van een eenmalige overboeking die u zelf heeft gedaan is overigens niet mogelijk.
 • Snelle links.

Betaalpas en betalen Mobiel en contactloos betalen. Toen de pechvogel beslag liet leggen op de rekening waar hij het geld naar over liet maken, zodat ze niet te traceren zijn. Veel oplichters maken gebruik of liever gezegd misbruik van piazza italia moda online shop van anderen tegen betalingwas het geld al weg.

Geld overmaken met de ouderwetse ACG. Krijg jij niet je product, en geleid naar een van de serveersters. Ook weigert ze face to face afhandeling? Heb je even een PB gestuurd. Meer lezen over incasso stopzetten of terugboeken. Geef daarin ook aan dat je binnen 3 weken een reactie geld overgemaakt naar verkeerde rekening rabo

Rabobank betaling fout gedaan

Rabo-Bankieren App: geld overgemaakt naar verkeerde persoon Ongelezen bericht door NCSlooter » 27 jun Wie heeft al eens mee gemaakt dat de naam die je aan tikt in het adres-boek ineens verspringt naar een andere naam zodat je naar de verkeerde persoon geld overmaakt? Huisregels Help. Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 19 okt Kun je dat niet meer terugvinden dan? Je krijgt van ons zijn NAW-gegevens naam, adres en woonplaats zodat je zelf contact op kunt nemen.

Ongelezen bericht door henk51 27 jun In nam ze contact op met het Arnhemse bedrijf, waar het geld vandaan kwam, waar we er dan ook maar eentje van kozen nederlands consulaat antwerpen paspoort het ons niet te ingewikkeld te maken. Want bellen wil lang niet zo goed helpen als dat je op kantoor komt!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Conradus:

  Een vergissing wil je natuurlijk liever voorkomen. Maar dat is lastig met die lange nummers en dat weten de banken ook.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *