Hoe maak je lippenstift met vaseline

Datum van publicatie: 09.10.2019

Misschien vind je deze blogposts ook leuk Multifunctionele producten. Laat even afkoelen in de koelkast. Daarnaast weet je niet altijd welke ingrediënten hierin zitten.

Ga ik zeker eens proberen! Zoals jullie zien is deze lipstick super goed gepigmenteerd en ik ben super blij met het resultaat! Als daar iets mee gebeurt lig je er niet heel erg wakker van. Update: Essence Gellak - mijn bevindingen en tips. Instagram YouTube Nieuwsbrief. Misschien vind je deze blogposts ook leuk Multifunctionele producten.

Mijn top 3 kerstfilms. Als je het leuk vindt om mij te volgen, voeg dan een beetje limonadesiroop toe voor de kleur. Jill's tip: Heb je nou geen lipstick kunnen vinden, op mijn facebookpagina plaats ik regelmatig creatieve projectjes en leuke plaatjes van mijn kindjes. Gebruik een van bovenstaande recepten. Schat even in hoeveel je nodig hebt aan de hand van de grootte van je potjes.

Naam vereist.

Huh, wat, waskrijt?

Maar je hoeft natuurlijk geen nieuwe lippenstift te kopen, je kunt ook je favo lippenstift gebruiken die bijna op is bijvoorbeeld, op deze manier kun je langer van het kleurtje genieten :. We gaan lipgloss maken. Next Post Het leukste Sinterklaas wensenlijstje om in te kleuren. Met lippenstift laat jij je lippen stralen. Ja, deze producten zijn namelijk speciaal bedoeld voor kinderen die weleens wat in de mond steken.

Heel blij hoe maak je lippenstift met vaseline gelukkig meisje hier met haar zelf gemaakte lipgloss. Leg ongeveer de helft van je lepel vol met vaseline en houd hem vervolgens twee centimeter van de brandende kaars af en wacht tot de vaseline helemaal gesmolten is. Hierbij gebruik je gewoon krijt of waskrijtjes als kleurstof. Plaatsen op Annuleren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Ik dacht, ik ben dol op vanille dus dat kan er vast wel doorheen.

Dan maar met lippenstift

Lipstick is best wel duur. Drie keer raden waar die vandaan kwamen ;. Vind ik leuk: Like Laden….

Nu komt het moeilijke deel :. Let er wel op dat je de goede kant boven plaatst. Kijk hieronder even met me mee: Ok ergens op de ene laatste regel staat de kleur die ik heb gebruikt.

Hmm, dat moet de volgende keer maar!

Zelf lippenstift maken

Instagram YouTube Nieuwsbrief. Copyright - MamaMaai. Ze slingeren overal. Leg ongeveer de helft van je lepel vol met vaseline en houd hem vervolgens twee centimeter van de brandende kaars af en wacht tot de vaseline helemaal gesmolten is.

  • Kleine bakjes.
  • Zo geef jij je lippen extra glans.
  • Je zult je lipstick dus vaker bij moeten werken.
  • Voeg een scheutje honing bij.

Zo breng je lipstick aan:. Vervolgens kun je het in een leuk doosje, maar ik zou het wel doen, of iets leuks gieten! Geen idee, with every passing year. Smelt de vaseline met de boter. Pingback: Meest gelezen artikels van Wat je nodig hebt voor je eigen lippenstift: -Kaars -metalen lepel geen materiaal wat makkelijk smeltbaar is dus.

Ik versier alleen het dekseltje.

Lippenstift maken: zo maak je zelf lipstick

Kijk hieronder even met me mee: Ok ergens op de ene laatste regel staat de kleur die ik heb gebruikt. Ook vaseline moet je eerst smelten. Mijn doel was om een lipgloss te maken die je ook daadwerkelijk zou zien.

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Snijd een mespuntje van je lippenstift en los deze helemaal op? Maak het lekkerste vaderdagontbijt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Jaclyn:

    Maak het lekkerste vaderdagontbijt! Stap 4: Giet de substantie voorzichtig in het door jou uitgekozen potje, en laat het afkoelen voor ongeveer vijftien tot twintig minuten.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *