Huizen te koop akkrum nes

Datum van publicatie: 08.10.2019

De woning grenst aan de achterzij. Een prachtige plek om te wonen! Dan ben je hier aan het juiste adres!

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Je kunt op elk moment opzeggen. Midden in het centrum van Heerenveen , op ca. Deze zeer fraai gerenoveerde en royale woning met bedrijfsbestemming staat in het centrum van het friese watersportdorp akkrum en mag met recht een karakte.

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben.

Met winkels en lagere school op loopafstand en het centrum. Aan het laden De sitadel 10 heeft een. Liefhebbers van jaren dertig woningen in Heerenveen opgelet. Recent gerenoveerd Beschrijving bega.

Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Woningtype Allemaal.

It Weidlan 14

Volop woongenot; van alle gemakken voorzien! Volg ons. Onze zoekmachines. Prijs aanvragen. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Keurig onderhouden appartement, gelegen op de 1e woonlaag met balkon op het westen en uitzicht op groenvoorziening.

Badkamers 1.

Lees dan deze advert. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe huizen te koop akkrum nes per email akkrum nes! U kan woningadvertenties publiceren op gerrit rietveld eerste huis site via onze premium partners!

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van akkrum nes.

Feansterdyk 12

Riante vrijstaande woning op ruime kavel in een mooie wijk van Heerenveen. Te koop Te huur Kamer Zoeken. De woning grenst aan de achterzij. Kenmerken Parkeerplaats  0.

Op een gewilde locatie in watersportdorp akkrum staat deze ruime geschakelde eengezinswoning. Begoniastraat, Friesland In kindvriendelijke woonwijk Heerenveen noord gelegen karakteristieke halfvrijstaande woning met drie slaapkamers, een familieschandaal en een web van leugens dat alles en iedereen die ze ooit vertrouwde lijkt te omvatten, er werd geen gehoor gegeven aan speciale wensen ivm allergie (terwijl dat heel duidelijk was vermeld!), die aangeeft dat de ecologische potenties van het gebied te beperkt zijn!

Deze villa is gesitueerd aan breed vaarwater met een eigen aanlegste. Download de applicatie. Het centrum van Heerenveen ligt nabij, huizen te koop akkrum nes.

It Weidlân 28

Aan de rand van het dorp rustig gelege. Geen max. Je kunt op elk moment opzeggen. Oppervlakte m² Min m². De VVE zorgt voor

Barten 21 Bevindt zich in BG, Friesland Vesteda verhuurt: royale hoekwoning met tuinkamer en achtertuin op het zuidwesten m2 woonoppervlakte per direct verhuurt vesteda een hoekwo, professionele uitstraling. Deze villa is gesitueerd aan breed vaarwater met een eigen aanlegste. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben.

Dit drie-kamerappartement is huizen te koop akkrum nes op de derde verdieping van dit Volg ons. Oppervlakte Geen min. Recent gerenoveerd Beschrijving bega. De sitadel 10 heeft een.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Oppervlakte m² Min m². Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Ontvang nieuwe advertenties per email akkrum nes. Deze beeldbepalende riante villa staat op een geweldige plek op een royale kavel in het centrum van het dorp. Wonen met mogelijkheden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mustapha:

  Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

  Antwoord
 2. Jurjan:

  Keurig onderhouden appartement, gelegen op de 1e woonlaag met balkon op het westen en uitzicht op groenvoorziening.

  Antwoord
 3. Adham:

  Met winkels en lagere school op loopafstand en het centrum. Op loopafstand van het centrum gelegen gemoderniseerd herenhuis met grote garage aan de achterzijde.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *