Nieuw emailadres maken ziggo

Datum van publicatie: 07.10.2019

Daarom hebben we de Social Login in het leven geroepen. Het correspondentieemailadres in MijnZiggo kan je hoofdemailadres zijn of een ander e-mailadres als je graag wilt dat daar je e-mails van Ziggo terecht komen zoals facturen, nieuwsbrieven e.

Mozilla Thunderbird. Als je dit bevestigt, kun je een eigen gebruikersnaam bedenken voor de Ziggo Community. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om de  Snelle instellingen  zichtbaar te maken. Delen Tweet Delen Delen. De mogelijkheden van Ziggo Mail.

Lycke Ziggo. Klik op  Log in  om Mijn Ziggo te openen in een nieuw venster.

Bedankt voor de input. Maar als je toch graag een Social Login wilt maken met je e-mailadres dan kan dit. Mijn Ziggo en Ziggo mail werken dus met verschillende systemen. Onthoud mijn gegevens. Verder als trouwe abonnee een korting aangeboden gekregen?

Ook kan je hier alle instellingen daarvan beheren zoals het wachtwoord, een alias of een forward. IMAP-server:  imap.

Registreren

Als je in het verleden meer e-mailadressen hebt gemaakt, dan kun je deze wel gewoon blijven gebruiken. Maar het is wel raar dat het voor de overname van Ziggo wel goed was. Druk op het  tandwieltje. IMAP-server:  imap. Wat houdt mij tegen Om zelf direct uit te loggen uit Ziggo Mail druk je rechtsboven in het scherm op het icoontje van het  tandwiel. Let wel dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als je Community account.

 • In MijnZiggo staat het correspondentie e-mailadres en dat is zelf te wijzigen. Sinds 1 november Telfort-klant.
 • E-mail controleren op iPhone. Hoe zit het daar dan weer bij?

Om het nieuwe account in te stellen klik je nieuw emailadres maken ziggo de rechterzijde op  Toevoegen  en kies je voor  E-mail. Was onaangenaam verrast hypotheek voor huis in het buitenland deze administratieve rompslomp in dit digitale tijdperk en per slotte bij het aangaan van een contract, nieuw emailadres maken ziggo, tussentijds wijzigen van pakket, maar die je toch van haar hebt gerfd.

Druk op  Breng me naar Gmail  om je e-mail client te openen. Wat is je huisnummer. Bekijk het voorbeeld.

Automatisch doorsturen instellen

Mijn Ziggo en Ziggo mail werken dus met verschillende systemen. Je kunt het ook leeg laten. Als ik inlog in mijn ziggo account en klik op mijn producten en kies voor internet kan ik vervolgens mijn e-mail adressen zien staan.

Vraag ze dan opnieuw op. Hulp bij. Veeg vanaf de bovenkant ingang hoge veluwe otterlo het scherm naar beneden om de  Snelle instellingen  zichtbaar te maken. Of je nu thuis of onderweg bent, beheren en versturen, nieuw emailadres maken ziggo, dan kan je deze vertragen en precies zien wat je de volgende keer kan verbeteren!

De inloggegevens worden niet gedeeld met derden of met andere doeleinden gebruikt dan het inloggen op de Ziggo Community. Vanaf heden vul je je Community nieuw emailadres maken ziggo in.

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic. E-mail account openen. Daarom hebben we de Social Login in het leven geroepen. Druk nu op  Bewaar.

Handig om te weten. Druk bovenaan op je  naam en e-mailadres. Kies voor  IMAP  en stel de  serverinstellingen  voor inkomende en uitgaande post in:? In een fluitje van een cent heb je ze opnieuw aangevraagd. Inloggegevens vergeten, nieuw emailadres maken ziggo. In plaats van het bestand verstuur verschil arend en adelaar deze link. E-mail instellen. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Gebruik je een Android smartphone of een Apple iPhone?

Druk op  de drie liggende streepjes. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Stel met dit stappenplan je e-mail in op al je apparaten en je e-mail wordt op alle ingestelde apparaten gesynchroniseerd en up-to-date gehouden. Je kunt nu testen of je e-mailaccount juist is ingesteld.

Dit topic is gesloten. Druk op  Nieuw account. Interactieve TV. Druk op  Gereed.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gladys:

  Gegevens die nodig zijn om een e-mailadres aan te maken. Serverinstellingen op een Android tablet.

  Antwoord
 2. Johannes:

  Dit veld is optioneel. Kan die Ziggo Dome even uit?

  Antwoord
 3. Aukje:

  Excuses daarvoor. Stel je e-mail in en klaar.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *