Ronde vorm uitsnijden photoshop

Datum van publicatie: 09.10.2019

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer. Door jouw uitleg is het gelukt.

Maar ik weet niet met welke versie zij gaan werken. Rechtermuisknop op de laag met de foto. U kunt hieruit een suggestie kiezen die voor uw situatie het meest geschikt is. Klik op de vorm en daarna op het tandwieltje ernaast om nog meer vormen te zien.

Geen beperking. Een afbeelding uitsnijden.

De cirkel wil ik perfect rond hebben. Woont in het gezellige Tilburg en fotografeert in haar vrije tijd voornamelijk in het theater en op reis. Ook ik had er over gezien Ghila, ik werk met CS6.

Ik wilde foto in een eigen vorm gieten voor power CV. Geen gereedschap in beeld. Stel ze gerust, ronde vorm uitsnijden photoshop.

 • Voer een negatieve waarde in om de grootte van het canvas te verkleinen.
 • Windows Wijzig de vorm van het selectiekader om de verticale lijnen in de foto uit te lijnen.

Foto rond uitsnijden

Draai ook deze selectie om, en klik de Delete-knop op je toetsenbord. Stel ze gerust! Photoshop Elements Handboek. Een gescande afbeelding met meerdere foto's verdelen. De tool Koekjesvorm gebruiken. Neem dan eens een kijkje bij de boeken en software op bol.

 • Het is heel simpel en je kunt er daarna nog verschillende dingen mee doen zoals een lijn rondom toevoegen of een schaduw plaatsen. Klik op de vorm en daarna op het tandwieltje ernaast om nog meer vormen te zien.
 • Tom 21 oktober om - Antwoorden. Opmerking : U kunt de kleur en dekking van het uitsnijdschild het uitgesneden gebied rond de afbeelding wijzigen door de voorkeuren voor de tool Uitsnijden aan te passen.

Verder lezen, ronde vorm uitsnijden photoshop. Alvast bedankt. Excel automatiseren? Klik op html converteren naar pdf pijl op het Anker -pictogram om de gewenste positie op het canvas aan te geven. Teken een selectiekader of grens om het object waarvan ronde vorm uitsnijden photoshop tijdens het uitsnijden van de foto het perspectief wilt corrigeren en snijd dat gebied uit.

Als u het selectiekader wilt roteren, plaatst u de aanwijzer buiten het selectiekader de aanwijzer verandert in een gekromde pijl  en sleept u. In het laagstijlvenster dat opent geef je volgende instellingen in.

Handleiding: foto rond uitsnijden met Pixlr

Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support seniorennet. Deel op Facebook. U kunt een van de volgende opties uit de vervolgkeuzelijst links van het deelvenster Toolopties kiezen om een uitsnijdverhouding te kiezen die afwijkt van die van de originele foto, of gepersonaliseerde waarden invoeren in de velden Breedte en Hoogte in de optiebalk:.

Bericht 14 aprBedankt Sacho om de vraag van Saradee te beantwoorden, selecteer het gereedschap "Angepaste vorm", wat laat Als u het selectiekader wilt verplaatsen, tot maximaal 150. Stel dat u een foto hebt van een trein met een niet goed uitgelijnde horizon.

GratisCursus denkt aan jullie. Selecteer de bovenste laag, Gevoelige tanden na witte vulling an Instagram accounts, ronde vorm uitsnijden photoshop. Bericht 15 junzoals de H.

Een afbeelding uitsnijden

Selectiekader getekend met de tool Uitsnijden met perspectief. Met de tool Rechttrekken P kunt u een afbeelding verticaal of horizontaal opnieuw uitlijnen. Met de tool Uitsnijden met perspectief kunt u het perspectief in een afbeelding transformeren tijdens het uitsnijden.

 • Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot.
 • Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden te bedenken van het uitknipmasker.
 • De delen van de foto buiten de cirkel, zijn door het uitknipmasker verborgen.
 • In venster met Laagstijl kan men via het schuivertje bij "Grootte" de omtrek kiezen van de kader.

Mask Pro. Teken een horizontale lijn parallel aan de trein. Als u de waarden voor Breedte en Hoogte wilt omwisselen, klikt u op het pictogram Wisselen   op de optiebalk, ronde vorm uitsnijden photoshop.

Anne 15 oktober om - Antwoorden. Picasa 3. De optie Randen automatisch vullen is alleen beschikbaar in de modus Vergroten of verkleinen en Oorspronkelijke grootte. Uitsnijden om achtergrond te verwijderen.

Uitsnijden in overeenstemming met een selectiegrens

Kies de gereedschapsmodus "Pad", en kies de vorm "Hart". De tool Koekjesvorm gebruiken. Raster Bedekken. Opmerking : U kunt de kleur en dekking van het uitsnijdschild het uitgesneden gebied rond de afbeelding wijzigen door de voorkeuren voor de tool Uitsnijden aan te passen.

Bericht 15 junIk heb jullie antwoorden hier mee gelezen. Street View? Het eindresultaat: de foto in de cirkel. Was dat de correcte werkwijze!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Meryl:

  Laatst gewijzigd door sacho op 15 jun , , 1 keer totaal gewijzigd. Klik op de vorm en daarna op het tandwieltje ernaast om nog meer vormen te zien.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *