Weer in faro portugal april

Datum van publicatie: 14.08.2019

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Is dat nog te warm?

De Algarve: de gunstige invloed van de oceaan en de bergen. Wellicht ook interessant voor u. Ben je in Faro geweest? Er valt in mei op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Faro.

Anderen bekeken ook deze bestemmingen: Ibiza.

Er valt in juni op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Faro. Vorige bericht Volgende bericht. Op die manier is het in n oogopslag duidelijk wat de beste maanden zijn voor een zonvakantie in Algarve.

Als hulp bij uw keuze geven wij vertalen frans nederlands met uitspraak alvast wat meer informatie over het klimaat van de Algarve. De zeetemperatuur ligt rond de 21C. Weer in faro portugal april u dus het beste naar de Algarve kunt gaan, is afhankelijk van het soort vakantie dat u wenst.

De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Faro.
 • De coördinaten van Faro, Portugal zijn latitude: De maximumtemperatuur ligt dan tussen de 25 en 30 graden.
 • Er valt in november op 6 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Faro. Er valt in oktober op 5 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Faro.

Error while loading meteoblue.com

TUI fly. Wellicht ook interessant voor u. Geschikte maand voor: stedentrip rondreizen wandel- en fietsvakantie.

Bezoek dan de Algarve in de wintermaanden wanneer het gemiddeld circa 16 à 17 graden is. Geschikte maand voor: zonvakantie stedentrip rondreizen wandel- en fietsvakantie. Hierdoor heerst er een vrij zacht klimaat.

 • Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Wellicht ook interessant voor u.
 • Zo ben je goed voorbereid.

Daarnaast kan de zon volop schijnen in deze periode? De maximumtemperatuur ligt dan tussen de 25 en 30 graden. Er valt in september op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is weer in faro portugal april maand 28 Dagen droog in Faro? Er valt in februari op 3 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Faro. Wellicht ook interessant voor u?

Vakantie Faro

Ook het zeewater begint op te warmen naar wat meer comfortabele temperaturen - in de zomermaanden juni, juli en augustus is de kans op neerslag zeer klein - september is over het algemeen een zeer aangename maand om de Algarve te bezoeken omdat de kans op serieuze hitte flink afgenomen is maar de gemiddelde dag- en nachttemperaturen nog steeds zeer aangenaam zijn -  voor andere plekken in Portugal kun je terecht op de Portugal zonkalender   zonkalender van Algarve maand gemiddelde middag temperatuur °C kans op zonnig weer kans op regen orkaankans zon cijfer 0 - 10 opmerkingen januari nee 2 - februari nee 2 - maart nee 4 - april nee 5 - mei vrij klein nee 6 - juni klein nee 8 - juli klein nee 9 - augustus klein nee 9 - september vrij klein nee 9 - oktober nee 6 - november nee 4 - december nee 3 - Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer zonkalender.

Mei en oktober zijn van deze periode het warmste met een gemiddelde temperatuur van begin 20 graden. De wind uit het noorden blijft immers weg.

Over Faro Faro ligt in Portugal in de provincie Faro en heeft Wie de regen zoveel mogelijk wil vermijden, kan het beste in juli en augustus naar de Algarve komen?

Daarnaast kan de zon volop schijnen in deze periode. Geschikte maand voor: stedentrip rondreizen wandel- en fietsvakantie. De kans op neerslag in de Algarve is het hoogste van november tot  en met februari, weer in faro portugal april. Toch kent dit deel van Portugal ook koeler weer?

Gezondheidsweer Faro

Wellicht ook interessant voor u. Wie de regen zoveel mogelijk wil vermijden, kan het beste in juli en augustus naar de Algarve komen. Vorige bericht Volgende bericht.

 • Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor Faro:.
 • Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.
 • De Algarve: de gunstige invloed van de oceaan en de bergen.
 • Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Faro. Brussels Airlines. De kans op neerslag in de Algarve is het hoogste van november tot  en met februari? Ook het zeewater begint op te warmen naar weer in faro portugal april meer comfortabele temperaturen - in de zomermaanden juni, weer in faro portugal april, juli en augustus is de kans op neerslag zeer klein - september is over het algemeen een zeer aangename maand om de Algarve te bezoeken omdat de kans op serieuze hitte flink afgenomen is maar de gemiddelde dag- en nachttemperaturen nog steeds zeer aangenaam zijn -  voor andere plekken in Portugal kun je terecht op de Portugal zonkalender   zonkalender van Algarve maand gemiddelde middag weer in faro portugal april C kans op zonnig weer kans op regen orkaankans zon cijfer 0 - 10 opmerkingen januari nee 2 - februari nee 2 - maart nee 4 - april nee 5 - mei vrij klein nee 6 - juni klein nee 8 - juli klein nee 9 - augustus klein nee 9 - september vrij klein nee 9 - oktober nee 6 - november nee 4 - december nee 3 - Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Dont hug me im scared twitter zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer zonkalender.

Weer ervaringen Faro J. Echt ideaal voor een actieve vakantie zijn juli en augustus dus niet, tenzij het om watersport gaat. Beschrijf je ervaring met het weer:.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Faro is een 9,1!

Wellicht ook interessant voor u

De Algarve: de gunstige invloed van de oceaan en de bergen. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Faro ligt in Portugal in de provincie Faro en heeft Zowel in de zomer als in de winter dit maakt Faro ook een ideale zonbestemming.

De zonkalender biedt een helder en beknopt overzicht van de geschiktheid van deze bestemming voor een zonvakantie per kalendermaand. Er valt in februari op 3 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Faro!

Scroll tabel en bekijk alle maanden, weer in faro portugal april.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sofia:

  Zon en regen   De kans op neerslag in de Algarve is het hoogste van november tot  en met februari.

  Antwoord
 2. Blessing:

  Faro heeft een mediterraan klimaat.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *