Youtube simple minds waterfront

Datum van publicatie: 08.10.2019

Deze maand in voorgaande jaren Collectie — regulier Collectie — Prince. Maar die galmende gitaar en de toetsenpartij maakt het.

Het nummer, dat niet werd geschreven door Simple Minds, werd een gigantische hit. Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten. Waterfront [extended version]. Mike Ogletree en Mel Gaynor hebben het gelijktijdig ingedrumd. Do you want to read this article in English?

Vind je dit artikel leuk en wil je het delen. The very best of Chic. Ik heb ze gezien tijdens een geweldig Torhout festival op 2 juli Waterfront [extended version]. Dit album kende ook de eerste geniale Simple Minds nummers.

 • Simple Minds in topvorm, live in perfecte geluidskwaliteit.
 • In verscheen Empires and Dance. Op 23 mei speelde Simple Minds op het Pinkpop festival.

Uitgelicht

Dan hebben we alleen kant 1 van het vinyl nog maar gehad. A brass band in Africa. New gold dream : Voor een toelichting op het gebruik daarvan en andere gegevens zoals aanmelding voor de nieuwsbrief verwijs ik graag naar de Privacyverklaring.

Click the flag below. Een klassiek album. Aardig, niet meer.

NL Nederlands English. De symfonie. Talking Heads:. De twee andere albums die je noemt komen bij mij ook nog vaak voorbij, maar toch ook veel anderen Talking Heads.

Smith en vice versa.

Waterfront - Simple Minds

Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten. Bestel-info: Universal Voor een toelichting op het gebruik daarvan en andere gegevens zoals aanmelding voor de nieuwsbrief verwijs ik graag naar de Privacyverklaring.

Songs of innocence i. Ik heb ze gezien tijdens een geweldig Torhout festival op 2 juli Youtube simple minds waterfront doorbraak naar een breed poppubliek komt met het toegankelijke New Gold Dream. Geweldige line-up - de ene na de andere band werd steeds beter.

Tracks 1. Het album was experimenteler en donkerder dan het eerste album.

Introductie

Muziekweb footer menu. Sparkle in the rain [deluxe edition] Simple Minds. In november werd de enige single Saints And Sinners uitgebracht. In tekende Simple Minds bij Virgin Records. Kerr en Burchill waren jeugdvrienden.

New gold dream : Simple Minds. Muziekweb footer menu! Een indrukwekkende prestatie. Via artrock en pubrock barstten in punk en new wave los! Uitgebracht: Maart Marvin Gaye. Hier tegenover stonden echter wel de commercile hoogtijdagen. Deze pagina is ook beschikbaar in het Engels. Vijf maanden lang was Kenny Hyslop de drummer: hij speelde op de single Promised You A Miraclemaar paste niet in de youtube simple minds waterfront.

Johnny & The Self-Abusers

Toch opvallend dat een band die zo goed was, zo kan afglijden. Pop ligt goed in het gehoor en spreekt idealiter een massapubliek aan. Er werden opnamen gemaakt door de KRO, die later in het jaar werden uitgezonden in het radio programma Rock Tempel.

Het is een all-time classic.

Het is een overrompelend goed album, gedateerd klinkt, Paddington, maar met wat je er voor terug krijgt is het waarschijnlijk de beste deal. Helemaal met je eens dat de rest opvulling is? The kick inside of me.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jildert:

  Mooi artikel weer.

  Antwoord
 2. Janske:

  Muziekweb footer menu.

  Antwoord
 3. Minou:

  De hedendaagse concerten van de Simple Minds worden nog steeds gedragen door de songs van dit album én de door jou ook genoemde songs I Travel, The American, Waterfront en Upon A Catwalk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *