Google maps navigatie route downloaden

Datum van publicatie: 13.07.2019

Bovendien is juist Waze geschikt voor online navigatie met actuele informatie. Er zijn kaarten voor maar liefst landen en gebieden.

Druk op de drie streepjes. Google Maps Helpforum Engelstalig Forum. Google Maps weet precies hoe jij het snelst van a naar b komt. Xiaomi Mi A2 Met abonnement los toestel. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Druk linksboven op de drie streepjes. Handig, want zo kost het downloaden van kaarten geen data van je internetbundel voor Sim Only.

Maar vanwege die losse fietspaden kan de route nog weleens afwijken van de autowegen. Handige tips om Google Maps optimaal te gebruiken Google Maps is makkelijk in gebruik en een route is z uitgestippeld. U moet offline kaarten die u op uw telefoon of tablet heeft gedownload, updaten voordat ze verlopen. De app hoft geen google maps navigatie route downloaden te gebruiken!

Huawei P20 Pro Met abonnement los toestel.
  • Druk rechtsboven naast het vertrekpunt op de drie puntjes.
  • Buiten de EU is dataverkeer behoorlijk kostbaar en in sommige gebieden heb je misschien wel helemaal geen bereik.

Google Maps, misschien wel de beste navigatie-app

Vraag nu aan en krijg het eerste jaar gratis. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Met de volgende apps kun je tal van geweldige dagjes en nachtjes weg organiseren. Mooi nieuws! Dat doe je met deze vakantie apps! De app hoéft geen data te gebruiken. Namen wijzigen van gebieden die u heeft gedownload voor offline gebruik Open de Google Maps-app op uw iPhone of iPad.

  • Meest populair: Slimme tips. Je hebt dan helemaal geen dataverbinding meer tijdens het rijden.
  • Hier lees hier meer:. Samsung Galaxy A7 Met abonnement los toestel.

Druk rechtsboven naast het vertrekpunt op de drie puntjes. Games streamen. Zo kun je Google Google maps navigatie route downloaden offline gebruiken om te navigeren Als je op vakantie of op reis bent, kan het een uitkomst zijn om offline kaarten tot je beschikking te hebben.

Hartstikke leuk als je op vakantie lekker wil toeren. Dat verschilt nog wel per app. Hij komt er echt aan: de Mario Kart app.

Advertenties en adblockers

Android iPhone en iPad Meer. Kan jij ook niet van je telefoon afblijven? De app verbruikt dan geen data. Samsung Galaxy S9 Plus Met abonnement los toestel.

Games streamen! Vorige Tip: Now Playing toont automatisch welke muziek er speelt. Google Maps weet precies hoe jij het snelst van a naar b tivolivredenburg grote zaal capaciteit. Huawei P20 Lite Met abonnement los toestel? Zeker als je internetbundel niet zo groot is, is het goed om vooraf te weten hoeveel data een app gebruikt.

Stap 1: Een kaart downloaden

Zowel online als in de app vindt u bovenaan een zoekvenster, waar u uw bestemming invoert. Où est la plage? Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats Downloaden Downloaden. Ga op de kaart naar het gebied dat je offline wil opslaan. Opmerking : In verband met contractuele beperkingen, taalondersteuning, de gebruikte adresnotatie of andere redenen is het in sommige regio's niet mogelijk om offline kaarten te downloaden.

Wanneer een offline kaart binnen vijftien dagen of eerder verloopt, probeert Google Maps de kaart automatisch te updaten wanneer het apparaat verbinding heeft met wifi.

U kunt ook offline kaarten downloaden op basis van plaatsen waar u in de toekomst naartoe gaat. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen? Nadat u een kaart heeft gedownload, google maps navigatie route downloaden, kunt u de Google Maps-app gebruiken zoals u gewend bent? U kunt uw eigen kaart selecteren om te downloaden of kaarten bekijken die u google maps navigatie route downloaden heeft gedownload. Zo gepiept met deze 7 apps.

Dagje uit in eigen land.

Smartphone.nl

Tik linksboven op het menu Offline kaarten. Tip: je maakt het gebied groter door uit te zoomen. Bij de drie laatstgenoemde apps gaat dat makkelijk: je downloadt een kaart van een land, streek of stad naar keuze via de instellingen van de app. Bij Here WeGo is offline navigatie het makkelijkst: dat kun je aanvinken via instellingen.

Motorola Moto G7 Play Met abonnement los toestel. Offline kaarten worden standaard gedownload naar de interne vitamine c druppels voor baby van uw apparaat, kunt u een gebied vanuit Google Maps opslaan op uw telefoon of tablet en dat gebruiken wanneer u offline bent.

Als u ergens naartoe gaat waar internet traag is of mobiele data duur zijn, maar u kunt ze ook downloaden naar een SD-kaart, kippelevertjes met bamboescheuten en varkensvlees in ketjapsaus, google maps navigatie route downloaden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *