Hoeveel kost een mini cooper per maand

Datum van publicatie: 09.10.2019

Mini Seven Club Nederland. Verbruiksgegevens varieren, maar ik ben uitgegaan van het midden tussen scheuren en snelwegrijden; In de orde van grootte?

Zo'n auto moet je niet kopen omdat het zo voordelig is. Recente artikelen niet beschikbaar. Ik was 1 op 10 gewend, dus voor mij is het een vooruitgang. Waarom zonder dak??? TO, zoek je nieuw of tweede hands? Ik ben mezelf aan het oriënteren voor de aanschaf van deze auto en vroeg me af wat de vaste lasten zijn per maand. Even uit technisch en financieel oogpunt en misschien omdat ik daar een beetje een rare vogel in ben : Is het budget niet toereikend voor een Bini BMW Mini One diesel?

Ik kan geen twee auto's betalen. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Rij nu zelf een Peugeot en die is super zuinig en voordelig. Anders even contact opnemen met mijn verzekering wat het gaat kosten. Abonneer onderwerp.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. De provincie is Gelderland en de auto rijdt op benzine. Secundaire links Home Contact Zoeken Help.

Secundaire links

Deze week in VIVA. Ik kan geen twee auto's betalen. Het verschil komt in ieder geval niet door een verschil in dekking. Ik heb een mini cooper s. Ook tweedehands ligt de Mini Cooper goed in de markt. Ik ga elke dag in dat ding rondkarren, moeder misschien alleen als ik er eens langsga. Ik rij met mijn Cooper S Cabrio ongeveer 1 op

 • Waarom zonder dak???
 • Het is een auto met een rijke historie en ook redelijk duur.

Het topic is daarom gesloten. Stuiter Woonplaats: Venlo. Waarom zonder dak??. Het is nog niet een gangbare keuze voor mensen die kiezen voor elektrisch. Dat is bij ons dagelijkse kost. Mini Seven Club Nederland!

VIVA nieuwsbrief

Per maand bedragen de lasten:. Zusenzoo dinsdag 16 september Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Door Peter17 aug Link. Anoniem dinsdag 16 september Klassieke verzekering is rond de euro per jaar. Dit is een oud topic. Door jaapio17 aug Link.

Mini Cooper

Het is een auto met een rijke historie en ook redelijk duur. Ik hoop dat jullie mij willen kunnen helpen hiermee! Wij hebben veel verstand van autoverzekeringen, maar het verschil kunnen wij ook niet verklaren. De Mini is er ook al in een uitvoering op elektriciteit, maar deze zie je nog niet veel op de weg.

 • Krullebol Woonplaats: Marum.
 • Stempelaar Woonplaats: Eindhoven.
 • Door jaapio , 17 aug Link.
 • Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Excuus als mijn vragen wat knullig overkomen, maar wil voorkmen dat ik een mini koop en hoeveel kost een mini cooper per maand na 3 maanden vanaf moet omdat ik t niet kan betalen. Het was dus een fantastisch eerste ontwerp. In de orde van grootte. Anoniem dinsdag 16 september Ik hoop dat jullie mij willen kunnen helpen hiermee.

Teveel betalen wil niemand, en dat hoeft ook niet. Pixel, Ik kom op 42 euro per kwartaal! Als ik op de website van de belastingdienst kijk, motorrijtuigbelasting, maar het moet er wel goed uitzien. Risky schreef: Ik heb verzekering op mijn eigen naam staan en ik betaal 38 euro per maand.

MINI MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES.

Wij gaan uit van de volgende uitgangspunten:. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Dit hebben wij voor jou mogelijk gemaakt met onze vergelijker. Verbruiksgegevens varieren, maar ik ben uitgegaan van het midden tussen scheuren en snelwegrijden;

De kosten per maand komen als volgt uit:. Dit hebben wij voor jou mogelijk gemaakt met onze vergelijker. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shanya:

  Ik ga elke dag in dat ding rondkarren, moeder misschien alleen als ik er eens langsga.

  Antwoord
 2. Sebastian:

  Zoek door deze site:. Dit heeft invloed op de hoogte van de afschrijving.

  Antwoord
 3. Abdelali:

  Pixeltje schreef: De vraag is, haal je dat ook? Het is ook een kwestie van geluk of pech.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *