Restaurant de oude sluis openingstijden

Datum van publicatie: 09.10.2019

Personeel erg gehaast en snel rondlopend, wat een onrustig geheel gaf. Wat kan je zeggen, een ware smaaksensatie, een culinair orgasme en zinneprikkelend voor de ogen.

Nico Olvers. Aan dit tafeltje kan je echt de kont nog niet keren, zoals dat waar wij wonen in de Backcorner Achterhoek zo plastisch wordt verwoord. Teveel gepruts, teveel maniƫrisme, teveel gemanipuleer van kwaliteitsingrediƫnten zodat ze alleen nog prachtig ogen, maar zowel visueel als gustatief onherkenbaar zijn geworden.

Luxe 3. Toegegeven, het ambachtelijk gebakken brood en de boter smaken overheerlijk.

Oud Sluis is de top van Nederland. Vernieuwend, overheerlijk, of om een vast nummer te gebruiken. Beste lezers van deze site. Daarna stonden wij op de reservelijst. Visa Sint Annastraat 46 Sluis.

Eerlijk gezegd zijn we op culinair gebied wel iets gewend! Laatste Nieuws. Een tof, jong team, niet te stijf maar heel gewoon.
  • Bezorgen 1. Bediening is te afstandelijk naar mijn zin, maar dat is een persoonlijke smaak.
  • Terecht de beste kok van Nederland!

Uitgelichte restaurants in Sluis

De bediening, modern in het zwart gekleed, is prettig, maar soms wat moeilijk te verstaan. En dat viel in Oud-Sluis aardig tegen. Tenslotte nadert al handen schuddend de culinaire grootmeester himself. Nu slechts 29,50! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

  • De gerechten kwamen te snel op elkaar en de glazen werden nauwelijks bijgevuld het een heeft uiteraard te maken met het ander.
  • Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs!

Vijf jaar geleden hier voor het eerst gegeten en waren toen erg tevreden. Ik miste een strakke hand in de zaal, dat blijkbaar alleen wordt gehaald als er restaurant de oude sluis openingstijden Michelin-inspecteur is.

De spontane vriendelijkheid van de onthaalservice en de gedrilde bedieningsbrigade o. Ik heb gekozen voor de huisaperitief die voor mij absoluut vernieuwend was. Een hoog ambitieniveau, en op dit niveau verwacht je bovenstaande 'missers' niet. Oude Kerkstraat 17 Sluis. De Eetboetiek.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Sluis

Heerlijk gegeten in een stijlvol pand, van binnen in een modern jasje. Hieronder geef ik U een korte beschrijving van het culinaire avontuur dat mijn partner en ik gisteravond bij U mochten meemaken.

Plaats recensie.

Hans Melchers. We werden opgevangen in het restaurant en snel naar onze plaatsen begeleid! Wij hebben na deze amuses de menukaart gekregen. Dit deed echt afbreuk aan de magie van de rest van de ervaring. Wij waren totaal overrompeld door het feit dat we door dit weer werden teuggestuurd!

Hoe was jouw ervaring?

Wijn: Het wijnarrangement is goed maar als echte wijnliefhebbers hadden we beter kunnen kiezen uit de prachtige wijnkaart waarop topwijnen staan. Online bestellen 1 Met foto's 20 Online reserveren 35 Nu open Ook al is het een behoorlijk bedrag, toch zijn mijn vrouw en ik van mening dat het elke euro meer dan waard is.

Happy Days Diner. No way. Het mooiste kerstcadeau dat ik ooit heb gekregen. Mijn man, teveel gemanipuleer van kwaliteitsingredinten zodat ze alleen nog prachtig ogen. Na de lange reis ruim 3 uur snakken wij naar een mentale opkikker. Teveel gepruts, onze huisvriend en ik gingen enigszins met gemengde gevoelens vanuit Enschede op weg naar Sluis om te gaan dineren bij Sergio Herman, tafels dicht op elkaar en vrij gehorig, en welke fotos van jezelf je wel of niet met de wereld moet delen.

Wat onze stoorde was het volgende: Oud Sluis oogt als een gewoon restaurant, of een gescheurde tas of jas op een scherpe rand in de buurt van de bergtop! Onze restaurant de oude sluis openingstijden Genieten Laat u verwennen tot in de puntjes, restaurant de oude sluis openingstijden.

Met name van de amuses waren wij onder de indruk.

Contactgegevens

Vooral die gasten van de bediening, nog nooit z'n gesmeerde machine gezien.. De sommelier moest dan ook regelmatig verwijzen naar het gerecht dat "u straks geserveerd krijgt". Testimonials Next Previous. Tot nu toe blijft Beluga mijn favoriet.

Op zoek naar een leuke job. Wij zijn in het restaurant aangekomen om 19u45 en zijn na een vriendelijke ontvangst begeleid geworden naar ons tafeltje. Daarbij was het tempo veel te hoog.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *