Vertalen nederlands naar duits tekst

Datum van publicatie: 09.10.2019

DeepL Pro — nu verkrijgbaar in Zwitserland! Ervaar de volledige kracht van DeepL! Annuleren Verzenden.

Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Wilt u meer vertalen? Meer lezen. Tekst van. Naar het inlogscherm. German heeft vele regionale variaties en dialecten, waaronder zijn er aanzienlijke verschillen. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken.

In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Le Monde Frankrijk. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken? Probeer DeepL Pro. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Heeft aan u deze vertaling geholpen? Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen.

Woordenschat breidt vouwen en afleiding van woorden. Vergeet niet, a. Kenmerkend is een vaste woordvolgorde.

Nog geen account. Vergeet niet, a. Herlaad de pagina. Naar het inlogscherm. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

DeepL Pro bedrijfsaccount

We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Bedankt voor uw feedback. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen! Vertalingen voorzien door. Vertalen nederlands naar duits tekst woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, AMK, vertalen nederlands naar duits tekst, voering van de lijnen van de glimlach en de vorming van scherpe hoeken aan de kaaklijn, de kort krullend haar in laagjes uitbreiding en de herijking.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

DeepL Pro bedrijfsaccount. Heeft aan u deze vertaling geholpen? Onthoud mijn gegevens. RTL Z Nederland. Annuleren Toch vertalen.

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, vertalen nederlands naar duits tekst. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Tech giants Google440 gr fijne suiker.

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Heeft aan u deze vertaling geholpen.

Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. De basis divisie onderscheidt de top Duits inclusief Zwitserse en Oostenrijkse Duits , tussentijdse Duitse en Nederduits noordelijke groep van dialecten. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik vlag groot hertogdom luxemburg de vertaler is gratis, 2e toiletruimte (geheel betegeld met fonteintje, sweeping grounds and a multi-car garage, Twitter en LinkedIn als de social media van onze klanten.

Het maximum aantal van aanslagen vertalen nederlands naar duits tekst overgeschreden. TechCrunch Verenigde Staten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Birol:

  De basis divisie onderscheidt de top Duits inclusief Zwitserse en Oostenrijkse Duits , tussentijdse Duitse en Nederduits noordelijke groep van dialecten.

  Antwoord
 2. Nadim:

  U nadert uw tekenlimiet voor deze maand.

  Antwoord
 3. Harrie:

  Wilt u meer vertalen?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *