Ziggo horizon tv gids zender verstrekt geen informatie

Datum van publicatie: 07.10.2019

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Gebruikersnaam of e-mail. Webcare Ziggo zei:.

Hoe los ik dit op zodat ik toch vooruit kan programmeren om op te nemen. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Mijn collega's hadden mij ook al geattendeerd op jullie reactie via Facebook, dat vond ik ook heel leuk, bedankt!

Hoe zet ik de Horizon in de Eco-stand? Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic. Bij het opstarten geeft hij op de tv het welkom scherm, daarna krijg ik geen signaal meer en branden er 2 rode lampjes het lampje met een driehoek en het lampje rec op de mediabox.

Bv midsomer murder. Help Mvg floris Gesteld op om Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Kun je ook opnames in de horizonbox opnemen met een dvd. Wil je mij een privbericht sturen en daarin aangeven wanneer ik je telefonisch mag benaderen. Inloggegevens vergeten.

Persoonlijke of priv├ęgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Kan de knoppen bovenop alleen bedienen als ik steeds het slotje van hettoetsenbord voor iedere druk op de knop indruk.

Registreren

Lid geworden 7 feb Berichten 2. Naast de vermiste programma info is het meest irriterende probleem nog steeds dat automatisch met een hoge schrille toon stoppen van een opname.

Bij opnane op de horizon mediabox is er altijd voor en na opname veel tijd bijgedaan ik wil hier vanaf alleen de opname en verder niets bij voorbaat mijn dank Gesteld op om Is het mogelijk om deze aan te sluiteen aan de horizon? Zwarte onderbalk bij opnemen of stil zetten verwijderen Gesteld op om

Hulp nodig. Hoe sluit ik Philips home sinema aan op horizon mediabox Gesteld op om Hoi Bolle en KeekeWat hebben jullie precies gedaan. Geantwoord op om Vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen. Stand by stond altijd s' nachts en hoog.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Op een of andere manier heb ik via de afstandsbediening van de mediabox tijdens het afspelen van de radio op de tv, het beeldscherm uit kunnen zetten, terwijl de radio gewoon bleef spelen. Johnny54 Moderator. Staat niet in handleiding.

Het was een verademing jou persoonlijk te spreken waardoor het zoeken naar een hoofdprobleem gezamelijk meteen opgelost is. De laatste update van je TV-gids heeft op 15 juni ziggo horizon tv gids zender verstrekt geen informatie, is er dan programna info dan wordt deze veelvuldig verkeerd opgegeven. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Oja, ik denk dat je op korte termijn meer zenders erbij krijgt met "geen programma-informatie beschikbaar".

Zender verstrekt geen informatie gemist

Ik zoek een zeer simpele afstandsbediening voor mijn oude, slechtziende moeder. Ik heb ook het probleem dat de EPG niet up date. Mijn mediabox gaat bij aanzetten wel het lampje op blauw branden,maar start niet op.

Wij hebben hetzelfde probleem graag antwoord Geantwoord op om

  • Ik weet niet of jullie mijn opgenomen programma's kunnen lezen, anders zou je die eens moeten proberen.
  • Lijkt toch wel een beetje op koppelverkoop.
  • Deze methode is ietsje anders inz het stroomloos zetten.
  • Er gebeurt niets.

Welkom Nog geen account. Een groot. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Heb je al een account? Bij NPO 1, 2 en 3 geeft de tv-gids geen programma informatie. Ik zie aan de reacrties dat velen dat hebben.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd.

Op de hoogte blijven

Beste zoek even op Google daar kan je alles vinden over de media box. Hoe kan ik dit uitzetten Gesteld op om Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Hoi Bolle en Keeke , Wat hebben jullie precies gedaan?

Nu heb ik al 2 keer geprobeerd zoals op deze site vermeld staat voor te updaten maar lukt niet Ik kan doordeweeks tussen 9. En hoe kan ik dit weer ongedaan maken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *