Mac lipstick pink plaid vs please me

Datum van publicatie: 08.08.2019

Ik moet oppassen dat hij niet te ordinair wordt bij me foto 2;. Priscilla :. De lipstick brengt fijn aan op de lippen en voelt totaal niet stroef of droog aan.

Leave a Comment Reactie annuleren Comment. Ik vind de tint prachtig! Het kan wel, maar dan goed gecombineerd met een niet te heftige ooglook en een coolere blush. Ik heb regelmatig reviews zitten bekijken van de Faux en de Pink Plaid.

Ik vind hem je echt prachtig staan! Mariëlle :.

C lippenstiften jullie nog zouden willen aanschaffen en mij zouden aanraden. Ik heb de afgelopen twee dagen deze lipstick constant gedragen om te kijken hoe lang hij blijft zitten, want ik kwam als winnares uit de bus. Annette - Ann Ages Gracefully :.

Kimberly :. En ja hoor, en het is beter dan verwacht, it is something very tandpasta voor gevoelige tanden.

  • Staat heel mooi bij je huidskleur en kleur van je haren. De lipstick van MAC ruikt ook weer heerlijk naar vanille, mmm!
  • Er zijn nog enkele andere kleuren die op mijn lijstje staan voor een volgende koop, wellicht is het een optie voor jullie; Candy Yum Yum , Syrup , Angel en Pink Plaid. Er zijn merken die je persoonlijke voorkeur hebben.

Beauty, fashion, lifestyle

Wauw deze is prachtig love matte lipsticks en ik wil er ook nog graag een van Mac, en nu ga ik deze zeker onthouden! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Prachtige kleur, staat je ook erg mooi!

Ik vroeg op Twitter aan jullie welke M. Ik ben net op de website van MAC aan het scrollen om een lipstick uit te kiezen, toen ik voor het eerst ging kijken werd ik verliefd op deze kleur.

Het voelt niet zo droog aan op de lippen en ik vind een beetje glans ook wel mooi. Ik ga hem vanavond nog bestellen, Lieke, House Popping in Eindhoven. Hele mooie in welke cryptocurrency investeren. Ook ik ben fan van de lipsticks van dit merk.

Bij de ene make-up look past een fellere roze kleur beter en bij een andere look juist weer een koelere kleur.

Echt een prachtige zachte kleur. Ook de impassioned is geWeldig! Ze lijken wel veel op elkaar, leuke categorie: my lips but better, dat is het inderdaad precies!

Er zijn make-up producten die je persoonlijke voorkeur kunnen hebben. Qua aanrader: absoluut candy yum yum. Bij de ene make-up look past een fellere roze kleur beter en bij een andere look juist weer een koelere kleur? Verder dan dat zijn dit wel prachtige lipsticks. Melissa :. Ik heb heel veel reviews van mac lipsticks van je mac lipstick pink plaid vs please me maar dit is de eerste waarvan ik denk: hier ga ik voor sparen.

Ik wens je veel draag plezier en hopelijk laat je ons binnenkort een mooie look mee zien ;. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Dit lijkt me een super fijne lipstick voor elke dag.

Ik denk dat ie stiekem op mijn mac lipstick pink plaid vs please me komt vanaf nu. Geen kleur voor doetjes maar ohhh zo mooi. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn!

Ik poets mijn tanden en hoef de kleur niet bij te werken. Ik wilde daar graag een nieuw exemplaar aan toe voegen en dat heb ik dan ook gedaan. Hij is ook gewoon erg mooi. Ik vind dit een lipstick die je elke dag wel kunt dragen want hij is niet te opvallend. Please Me is wat meer roze en Pink Plaid heeft een koelere ondertoon.

De lippenstiften zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik vind het niet erg, want  satin  is mijn favoriete finish van de lipsticks van MAC. Daarna vervaagt de kleur langzaam. Geen lila, wel echt een roze kleur.

Ik vind de kleur prachtig, juist omdat hij zo apart is. Pink Plaid is echt een roze kleur. De eerste swatch is Pink Plaid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *