Restaurant poort van twente rijssen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Tip: of iemand er bij of niet zo "opgefokt" doen. Het duurde alleen even voordat men door had dat Als hoofdgerecht hadden we kalfsribeye en varkensribeye geserveerd

De Poort van Twente 9,3. Bedank Peter S. Beoordeeld op 6 oktober via mobiele applicatie Een prettig restaurant van goede kwaliteit! De auto voor de deur. Een echte aanrader!

Reserveringen, Rolstoeltoegankelijk, deze zaak is sinds Maart 2000 gesloten. Bedank 56worldtraveller En de bediening is vlug en goed. Attracties in de buurt Bekijk alle 6 attracties in de buurt? Janneke Drijer.

  • Eten was goed alleen de schnitzel iets te melig, verder goed. Ook is er een mogelijkheid om met grotere groepen te komen tot personen eten of een bruiloft of feestje te geven.
  • Dikke pluim voor het heerlijke eten in dit leuke restaurant!

Gastvrij en kwaliteit!

Restaurants in de buurt Bekijk alle 27 restaurants in de buurt. Warm aanbevolen! Een fijn ontspannen sfeer, uitstekende bediening en het heerlijke eten hebben gezorgd voor een topavond. Er hangt een zeer positieve en gezellige sfeer! Tip: of iemand er bij of niet zo "opgefokt" doen.

De locatie voorzag tijdens een bruiloft in alle gemakken.

  • Het ontvangst was zeer hartelijk we hadden niet gereserveerd maar
  • De Poort van Twente op 25 november

Lijst wordt bijgewerkt En er werd bier bij gezet zonder dat we daar omgevraagd hadden. Datum van bezoek: januari Plaats recensie.

Wij komen uit Gouda, maar als we weer in de buurt zijn dan gaan we hier zeker weer eten. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Rianne en Frank.

Winkelmand

Goed restaurant, goed eten, top gewoon. Ik heb heerlijke sliptongetjes gegeten en mijn dochtertje koos zoals altijd voor een tosti. Heerlijk gegeten in een fijne ontspannen sfeer! Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bedank Yrma T. Inloggen Lid worden. Het diner met zijn lopend buffet was netjes, gesorteerd en van alle markten thuis. Beoordelingen filteren. Op 5 mei hier gegeten met vrouw en 2 kleine kinderen.

Menukaarten

Opmerking: Alleen het personeel loopt veel te gestresst rond.. Een hele gezellige avond gehad met heerlijk eten. Janneke Drijer. We hebben hier heerlijk gegeten, fijn op het terras buiten.

Een fijn ontspannen sfeer, uitstekende bediening en het heerlijke eten hebben gezorgd voor een topavond.

Het wildgerecht was goed bereid en met voldoende bijgerechten. Zeer goed l maandnemaandmenu met 3 gangen voor 24,50 euro. Een bezoek aan dit restaurant wordt dan ook aanbevolen. Dirk en Rina, restaurant poort van twente rijssen. Stefanou punten. Selectie van voorgerechten is een aanrader.

Dit restaurant is werkelijk het beste dat er is?

Waarderingen en beoordelingen

Prima keuken met mooie gerechten op de kaart. Datum van bezoek: mei Zo kun je namelijk niet lekker relaxed en ontspannend hapje eten.

Op 5 mei hier gegeten met vrouw en 2 kleine kinderen. Er hangt een zeer positieve en gezellige sfeer. Helaas was de bediening naar onze mening te druk!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *