iphone in water gevallen koptelefoon ten opzichte van betekenis van een kracht om een as genoemd, is het moment van de projectie van de kracht op een vlak loodrecht op de as, ten opzichte van het snijpunt van de as met dat vlak."/>

Ten opzichte van betekenis

Datum van publicatie: 13.08.2019

Dutch Vorig jaar was onze taak ten opzichte van de lidstaten echter een stuk aangenamer. De som van de momenten van beide krachten ten opzichte van een punt, wordt het moment van het koppel of koppelmoment genoemd. Dutch Ik dank u voor de positieve opstelling ten opzichte van het voorstel van de Commissie.

English respect angle. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Dit maakt ons handelingsonbekwaam ten opzichte van dictators als Hussein.

Leven in het buitenland Magazine Stage. De grootte van dit moment is de grootte van de kracht maal de afstand tussen beide werklijnen.

This illustrates their totally schizophrenic attitude towards Europe? Galgje Galgje Zin in een spel. In veel gevallen zal de as een rotatieas zijn en zullen andere componenten geen rol spelen, ze worden dan ook niet vernoemd. So why should we change our standpoint as regards Turkey? Dutch Dat is leuk om uit te vinden waar dingen zijn ten opzichte van de oude topografie, ten opzichte van betekenis.

Dutch Dit maakt ons handelingsonbekwaam ten opzichte van dictators als Hussein. Elementaire begrippen in de mechanica Lineaire grootheid: bewegings snelheid · versnelling · ruk massa impuls · stoot · kracht Rotatiegrootheid: hoeksnelheid · hoekversnelling traagheidsmoment impulsmoment · krachtmoment Overig: eenparige beweging · eenparig versnelde beweging · verplaatsing · rotatie · koppel natuurkunde · koppel aandrijftechniek · moment en koppel · gewicht.
 • Het effect van meerdere koppels is een koppelmoment dat de som is van de momenten van de afzonderlijke koppels. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 • Bedrijf Over bab.

Navigatiemenu

Dutch Het behelst een aantal verbeteringen ten opzichte van de Overeenkomst van Dublin. Het effect van meerdere koppels is een koppelmoment dat de som is van de momenten van de afzonderlijke koppels.

Dutch De Europese Unie kan niet werkloos blijven ten opzichte van de zorgen van de burgers. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Het is echter onvolmaakt en onvolledig ten opzichte van wat het zou moeten zijn.

Koppels die op hetzelfde starre lichaam werken, zijn gelijkwaardig indien ze hetzelfde moment hebben.

Dutch De EU is al berucht vanwege haar ambivalente regelgeving ten opzichte van derde landen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Vorig jaar was onze taak ten opzichte van de lidstaten echter een stuk aangenamer.

Dutch Dat is leuk om uit te vinden happy tree friends flippy dingen zijn ten opzichte van de oude ten opzichte van betekenis.

Recent gezocht

Categorie : Mechanica. Het resulterende moment is ook het moment van de resultante indien ze bestaat van de krachten. Dutch Ik dank u voor de positieve opstelling ten opzichte van het voorstel van de Commissie.

Dutch Het is echter onvolmaakt en onvolledig ten opzichte van wat het zou moeten zijn. De grootte van dit moment is de grootte van de kracht maal de afstand tussen beide werklijnen! Dutch Twee lidstaten bedongen ten opzichte van enkele gewichtige zaken een voorbehoud. Of liever nieuwe woorden leren. In veel disciplines ten opzichte van betekenis men slechts een of enkele van de vorige begrippen nodig, waardoor er dan ook geen onderscheid gemaakt wordt en gewoon van "moment" of "koppel" gesproken wordt, ten opzichte van betekenis.

"ten opzichte van" vertalen - Engels

EN towards as regards as to concerning toward. Grootheden en eenheden in de klassieke mechanica. Dutch ten laste van ten minste ten nadele van ten name van ten noorden van ten onder gaan ten onder gaan aan ten onrechte ten oorlog gaan ten oosten van ten opzichte van ten overvloede ten slotte ten spijte van ten tijde van ten tweede ten val brengen ten val komen ten volle ten vroegste ten zuiden Meer vertalingen in het bab.

So why should we change our standpoint as regards Turkey. De grootte van het moment is het product van de genoemde projectie en de afstand tussen ten opzichte van betekenis as en die projectie, ten opzichte van betekenis. Dutch Dat is leuk om uit te vinden waar dingen zijn ten opzichte van de oude topografie. Categorie : Mechanica. This is the only way to ensure a common and coherent stance as regards illegal immigration.

Bedrijf Over bab. Opel karl rocks price with reference to.

Dutch De euro heeft de laatste maanden aan kracht gewonnen ten opzichte van de dollar?

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. When you say 'pursue to the end ', I would nonetheless like to make a comment concerning the hierarchy of interests within the WTO panel.

Dutch Ik dank u voor de positieve opstelling ten opzichte van het voorstel van de Commissie. De grootte van het moment is het product van de genoemde projectie en de afstand tussen de as en die projectie. Het effect van meerdere koppels is een koppelmoment dat de som is van de momenten van de afzonderlijke ten opzichte van betekenis.

This is the only way to ensure a common and coherent stance as regards illegal immigration, ten opzichte van betekenis.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Johannis:

  Dutch Het laten concurreren van overheidsopdrachten is ook verkeerd ten opzichte van het personeel.

  Antwoord
 2. Meliha:

  Galgje Galgje Zin in een spel?

  Antwoord
 3. Lamiae:

  Dutch Het behelst een aantal verbeteringen ten opzichte van de Overeenkomst van Dublin. In andere talen Koppelingen toevoegen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *