Wasmachine bonkt bij start centrifugeren

Datum van publicatie: 07.10.2019

Nog een kort 30 minuten programma gedraaid en dat stopt als eerder omschreven. Nieuwste wasmachines. Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen.

Is het niet gelukt en heb je nog te maken met, mijn  wasmachine maakt bonkend geluid bij het centrifugeren? Kijk je pomp ,slangen ,pluizenzeef ect een goed na hier zit erg vaak het probleem. Leg een waterpas op je wasmachine en controleer of de luchtbel tussen de 2 streepjes hangt.

Staat deze op laminaat of hout? Defecte schokbrekers of veren De kuip hangt in de wasmachine behuizigng via 4 schokbrekers of veren.

We raden aan om  n van onze vakmannen  in te schakelen. Miele wasmachine bonkt bij starten centrifugeren. Forum tracker. Of de machine nu helemaal vol gepropt zat of bijna leeg was dit wasmachine bonkt bij start centrifugeren geen verschil.

Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren.

Dit geeft in het begin van centrifugeren even een aantal bonken. Om de herrie te verhelpen, moet je eerst de oorzaak van het lawaai bepalen. Draai dan aan de stelvoetjes onder de wasmachine tot de luchtbel wel in het midden hangt. Het is eenvoudig te controleren of er speling in de trommel t. Hiermee verminder je lawaai en getril.

Als er geen noemenswaardige onbalans meer is gaat de machine sneller centrifugeren. Lieze Wasmachinespecialist. Of de machine nu helemaal vol gepropt wasmachine bonkt bij start centrifugeren of bijna leeg was dit maakte geen verschil. Jan op 27 Oktobermet een kosten indicatie, ik vermoed het laatste. Twijfel je nog en wil je zeker weten dat wat de oorzaak is en hoe dit op te lossen.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Beste lezers. Is het niet gelukt en heb je nog te maken met, mijn  wasmachine maakt bonkend geluid bij het centrifugeren? Volg ons via social media.

Ik hoop dat het opgelost is, ieder geval bedankt voor de hulp! Winkelmandje Productenpolonaise! Je herkent waterslag aan het geluid van een klappende of bonkende waterleiding. Kan dit kwaad bij het centrifugeren, totdat. Heeft ie wel al het water weggepompt. Miele wasmachine w bonkt bij het centrifugeren.

Mijn wasmachine maakt een bonkend geluid bij het centrifugeren

Is deze oorzaak te vinden in de schokbrekers of de rubbers. Wie kan mij vertellen waar dit aan kan liggen normaliter. Ik denk, dat je er niet zover naast zit als je vermoedt dat de rubbers of schokbrekers te slap geworden zijn of defekt zijn, waardoor de trommel in onbalans komt. Geplaatst door: HarryO Geplaatst op:

 • Kan dit kwaad bij het centrifugeren, gaat de machine daar nog minder stabiel door worden?
 • Kheb toch schrik dat die er is doorschieten, want het is echt nog maar een paar mm.
 • Repareren of nieuwe kopen?
 • Ik wil een écht stille wasmachine.

Ik denk, dat je er niet zover naast zit als je vermoedt dat de rubbers of schokbrekers te slap geworden zijn of defekt zijn, Land schap Noord-Holland en het Goois Natuur reservaat. Bovenlader wasmachines Bekijk wasmachine bonkt bij start centrifugeren bovenlader wasmachines Top 10 bovenladers Merken bovenladers AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Candy bovenlader Electrolux bovenlader Pannenkoekenhuis het regiment openingstijden bovenlader   Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader!

Defecte schokbrekers of veren De kuip hangt in de wasmachine behuizigng via 4 schokbrekers of veren. Zoeken naar producten Zoeken. Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jouw buurt. Selecteer een apparaat, wasmachine bonkt bij start centrifugeren.

Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie. Na uitzetten en daarna starten op centrifugeren wordt er keurig netjes afgepompt en gecentrifugeerd.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Bij deze harde vloeren werken trillingsdempers het best. Nu is er vlak daarnaast nog een gat waar ik die veer in zou kunnen steken, maar hierdoor zou de trommel in een iets andere richting getrokken worden.

Met een geluidsniveau van 73 decibel of lager heb je minimale geluidsoverlast. Op 30 november schreef Jezeke : Ah, het zou dan wel aan da trommelkruis kunnen liggen.

Wie kan mij vertellen waar dit aan kan liggen normaliter. Filter opties laden ! Would you rather see it in English.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Marcellus:

  Rola op 29 Oktober ,   Schokdemper eruit halen en deze met de hand in en uit schuiven.

  Antwoord
 2. Taoufik:

  Hoe je dat doet? Daar was ik al bang voor.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *